Algemene Voorwaarden Moedersmooiste Sieraden

1) Bestellingen via de webwinkel 

Na ontvangst van de bestelling en betaling nemen wij jouw bestelling tijdens onze openingsuren  direct in behandeling. Om de levertijd van 8 tot 10 weken te garanderen wordt een moedermelkverzendkit verstuurd en de materialen voor het maken van het sieraad besteld. Het annuleren van je bestelling is daardoor niet mogelijk.

De levertijd van de producten in onze webshop is 8 tot 10 weken vanaf de datum dat de moedermelk en indien van toepassing, de ringmaat bij ons is aangekomen.  Als er afwijkende materialen besteld of gemaakt moeten worden kunnen we hiervan afwijken. Je ontvangt hierover dan een email.

2) Het herroepingsrecht is niet van toepassing op de maatwerk sieraden.

3) Offertes voor maatwerk opdrachten

Na het bespreken van een maatwerk opdracht ontvang je van ons een prijs tijdens jouw bezoek of erna per e-mail. De prijs blijft vier weken geldig. Na aanvaarding van de prijs ontvang je van ons een factuur voor de aanbetaling. Dit bedrag is 100% van de overeengekomen prijs.  Alle facturen zijn inclusief 21% BTW.

4) Betalingen
In de webshop kun je betalen via iDEAL, Paypal, Bancontact of met creditcard.

5) Verzenden
De verzendkosten die je betaald zijn inclusief een moedermelkverzendkit die wij naar jou sturen. Daar zit een gefrankeerde retourenvelop in om de moedermelk en ringmaat weer mee terug te sturen. Belgische klanten frankeren deze retourenvelop zelf.
Als het sieraad klaar is, verzenden we het aangetekend naar je toe en het is dan verzekerd via ons.
Als er onverhoopt een tweede kitje voor de moedermelk nodig is dan komen deze kosten voor jou. Je kunt dan een los melkverzendkitje bestellen in de webshop.


6) Levertijden
De levertijd kan per item verschillen. We werken met verschillende technieken en uithardingstijden. Hierdoor is het ene sieraad soms sneller klaar dan het andere.
 Het is raadzaam om naar de levertijd te informeren wanneer het om een cadeau gaat of wanneer je het sieraad snel nodig hebt i.v.m. een feest of bijzondere mijlpaal.

7) Ruilen en retourneren

De Moedersmooiste Sieraden worden met veel liefde en aandacht gemaakt en we gaan ervan uit dat je er helemaal blij mee gaat zijn.
Door de persoonlijke aard van de moedermelksieraden die op maat gemaakt worden, kunnen deze  niet geretourneerd of geruild worden. Wanneer je niet tevreden bent met het resultaat van jouw Moedersmooiste Sieraden maatwerk sieraad, kun je ons dit binnen twee weken laten weten. Dan gaan we samen naar een passende oplossing en eventuele aanpassing kijken. Hier kunnen kosten aan verbonden zijn, hiervan stellen we je van tevoren op de hoogte.


Voorwaarden:
Wij voeren ringmaten nauwkeurig door aan de hand van de maat die wordt aangegeven bij het bestellen. Mocht de maat nadien niet goed zijn maar wel juist zijn uitgevoerd, dan zijn de kosten voor het verkleinen of vergroten van de ring voor jou.
We geven geen garanties op de tekening en vorm van wolkjes melk. Deze zijn uniek en verschillen sterk per sieraad. Onze sieraden worden gemaakt van natuurlijke materialen. De oppervlaktes van de sieraden kunnen verschillen van textuur, tekening, kleur en dof/glimmend. Dit is de aard van de sieraden met moedermelk en haarlokjes. Deze verschillen kunnen ons niet tegen geworpen worden. De sieraden getoond in de molen en op de website zijn voorbeelden.

Alle artikelen die aangepast zijn van maat of speciaal voor jou ontworpen en vervaardigd zijn, bestempelen wij als maatwerk en kunnen niet geruild worden of geld terug gegeven worden.

8) Garantie

De Moedersmooiste Sieraden voldoen aan de hoogste eisen. Mocht er onverhoopt iets niet goed gaan, neem gelijk contact met ons op via e-mail of telefoon. Dan kunnen wij werken aan de oplossing. Als het niet onder de garantie valt, kunnen hier kosten aan verbonden zijn, hiervan stellen we je van tevoren op de hoogte.  Je kunt tot maximaal 2 weken na ontvangst van het sieraad aangeven wat er niet goed is gegaan. Als een sieraad al langer bij jou is dan gaan we ervan uit dat het gedragen wordt en kunnen we kosten in rekening brengen voor het aanpassen van het sieraad als dat nodig is.

Onze sieraden hebben 6 maanden garantie op materiaal- of constructiefouten. Moedersmooiste Sieraden heeft het recht om kosten in rekening te brengen voor reparatie aan producten die door ondeskundige behandeling ervan ondraagbaar en ongeschikt zijn geraakt. Indien je gebruik maakt van de mogelijkheid om een sieraad te laten repareren of veranderen, komen de kosten van terugzending voor jouw rekening.

Slijtage door het dragen is uitgesloten van garantie.


9) Overmacht

Indien Moedersmooiste Sieraden als gevolg van overmacht een sieraad niet op tijd kan leveren, zijn wij niet aansprakelijk voor schade die de opdrachtgever daardoor lijdt. Onder overmacht wordt mede begrepen; elke buiten de invloedsfeer van de bij ons liggende omstandigheid – ook al was deze tijdens het tot stand komen van de overeenkomstig reeds te voorzien- die naleving van de overeenkomst blijvend of tijdelijk verhinderd waardoor de opdracht niet of niet op tijd kan worden uitgevoerd.

Uiteraard zullen we je altijd op de hoogte houden als een opdracht uitloopt of als er door omstandigheden een andere oplossing gezocht moet worden.

10) Intellectueel eigendom

De door Moedersmooiste Sieraden vervaardigde of verstrekte ontwerpen, tekeningen, berekeningen, beschrijvingen, modellen en overige geleverde en daarvoor in aanmerking komende prestaties, blijven het intellectueel eigendom van Moedersmooiste Sieraden.
 Verveelvoudiging of openbaarmaking van voornoemde goederen en/of producten, zonder voorafgaande toestemming van Moedersmooiste Sieraden is niet toegestaan.


Groen stoplicht: Je kunt online een sieraad bestellen en de levertijd is momenteel 8-10 weken.

Meteen antwoord op je vraag via Whatsapp:

Direct contact via Whatsapp

 

© 2014 - 2024 Moedersmooiste Sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel