"We zijn allemaal anders en een moedermelkring laat je maar één keer maken."

Welke ring past bij jou? Hou je van minimalistisch? Een stille, simpele herinnering alleen voor jou? Of mag het een statement zijn? Een blikvanger die ervoor zorgt dat je het verhaal kunt vertellen zodra je er een compliment over krijgt?

Ik zorg ervoor dat de ring volledig aansluit bij wie jij bent. Een ring die past bij jouw handen, jouw smaak en natuurlijk ook bij je budget. Misschien is een moedermelkring wel het enige moment dat je echt iets bijzonders door een goudsmid zou moeten laten maken. De herinnering aan de band met je kind is helemaal uniek. Hoe mooi is het als jouw sieraad dat ook is?
Een moedermelk-ring om door te geven. Om te dragen en jouw herinnering sprankelend te houden.

Annemarie: 'Wow wat een vakmanschap!!
Vandaag (binnen 3 weken)lag mijn prachtige moedermelk ring op de deurmat. Ik werd gewoon geëmotioneerd toen ik het pakketje open had gemaakt.
Nog mooier dan de afbeelding op de website.
Mijn zoon is bijna één jaar en ik geef nog met veel liefde borstvoeding. Dit is een blijvende herinnering aan deze bijzondere tijd! Veel geld, maar echt een aanrader!
En weet je je ringmaat niet, Carolien stuurt gewoon een pasring, ideaal!'

Dorien:  'Heel erg tevreden!
De ring kwam veel sneller dan verwacht aan en voldeed helemaal aan mijn verwachtingen!
Ook super handig dat je voor de maat een passing krijgt toegestuurd, indien je dit wenst, zodat je zeker de juiste maat kan bestellen.
Communicatie verliep ook erg snel en duidelijk via whatsapp. Ik kreeg snel een antwoord op mijn vragen, waardoor ik met een gerust hart mijn ring kon bestellen.
Heel blij dat ik hier mijn juweeltje heb laten maken!'


Groen stoplicht: Je kunt online een sieraad bestellen en de levertijd is momenteel 8-10 weken.

Meteen antwoord op je vraag via Whatsapp:

Direct contact via Whatsapp

 

© 2014 - 2024 Moedersmooiste Sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel