Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Marieke
  Ik ben heel erg blij met mijn mooie hanger, het kleine hartje met moedermelk erin verwerkt. Een mooi aandenken aan een bijzondere tijd. Levertijd was veel sneller dan verwacht. Bedankt!
 • Geplaatst door Mandy
  Super blij met mijn bestelde ketting, heel erg netjes en kwalitatief mooi.
  Caroline enorm bedankt om ons avontuur zo mooi te verwerken
 • Geplaatst door Anne Nolmans
  Wat een mooi persoonlijk sieraad. Ik ben er super blij mee. Mijn dochter en onze band dicht bij mij voor altijd. Snelle service ook in België. Bedankt dat jullie dit mogelijk maken.

  Veel liefs,
  Anne
 • Geplaatst door Asmara
  Ik ben enorm blij met mijn nieuwe ketting (kleine druppel). Hij is heel subtiel, mooi afgewerkt en leuk verpakt. Ook de communicatie ivm het ontvangen van de moedermelk en de wachttijd was zeer aangenaam. De ketting kwam zelfs eerder dan verwacht!

  Het betekent enorm veel voor mij om met dit sieraad een mooie periode af te sluiten. De zorg die Carolien in het sieraad heeft gestoken geeft haar liefde voor haar kunstwerk weer.

  Ik ben zeer tevreden en kan het iedereen aanraden.
 • Geplaatst door Lisa Dijserinck
  Ik was al even op zoek naar een mooie borstvoedingsring en kwam al snel op deze prachtige site terecht. Ik maakte een afspraak met Carolien en werd er zo warm ontvangen in de prachtige molen. Het was even rijden vanuit België, maar was meer dan de moeite waard. Ik vond de ringen nog mooier in het echt dan op foto. We bekeken samen de mogelijkheden en stelden de voor mij perfecte ring samen. Ondanks dat ik voor een fijn model koos was het toch mogelijk de naam en geboortedatum van mijn zoontje er in te graveren. Op zoek naar een mooie herinnering aan een mooie periode tussen moeder en kind? Zoek niet langer. In zou het iedereen aanraden! Ik draag mijn borstvoedingsring met trots!
 • Geplaatst door Kim
  Wat ben ik ontzettend blij met de tripple gouden ring met moedermelk! Carolien heeft er weer een klein meesterwerk van gemaakt. Het sluit voor mij een bijzondere tijd met mijn dochter af. Een tijd waar ik met trots op terug kijk en wat ik met trots nu nog met deze ring kan laten zien. Dank je wel Carolien!
 • Geplaatst door Liza
  Ik bestelde de ring Chloé, een plaatje, en ik draag de ring dan ook met trots. Voelt als een 'goed gedaan' cadeautje voor mezelf. Als ik nog moedermelk had bestelde ik meer ringen, maar helaas. Dank je wel!
 • Geplaatst door Esmee
  Sneller dan verwacht kwam mijn prachtige ring binnnen (januari besteld, begin februari ontvangen). Ik heb de ring sindsdien niet mee afgedaan. Hij is net zo mooi als ik me had voorgesteld!
 • Geplaatst door Rosalie Witjas
  Hallo Carolien,

  Dankjewel voor het prachtige kleine borstvoedingshartje voor aan mijn minitials kettinkje! Een mooi en dierbaar aandenken zo.

  Lieve groeten,

  Rosalie
 • Geplaatst door Annemiek
  Super blij met de prachtige ring die Carolien heeft gemaakt! Ik wilde graag een ander soort steentje dan op de site stond en dat was mogelijk. De ring is heel mooi geworden en zit heerlijk. Echt een mooi aandenken. Mocht er ooit nog een tweede komen dan kom ik zeker terug!
 • Geplaatst door Natasja Enghardt
  Halverwege december een bestelling geplaatst voor een ketting (ring, druppel en geboortesteen). Ik was een beetje bang dat de ring vrij groot zou zijn, maar niets bleek minder waar. De ring, de druppel met melk en de rode geboortesteen zijn samen echt prachtig. Zo onwijs blij mee.

  Dankjewel Carolien.

  Lieve groet, Natasja.
 • Geplaatst door Dianne
  Hallo Carolien,

  Bedankt voor de prachtige ring! Wat een mooi aandenken aan een mooie maar ook zware tijd van mijn twee kindjes. Dank voor het meedenken en het prachtige resultaat.

  Groeten,
  Dianne
 • Geplaatst door Cady Kempers
  Ik ben onwijs onwijs blij met het sieraad wat moedersmooiste voor ons heeft gemaakt! Het bestelproces verliep heel erg soepel en voor ik het wist had ik hem al in huis! Krijg er heel veel complimentjes over! Super bedankt!
 • Geplaatst door Amy
  Een van mijn dierbaarste herinneringen vereeuwigd in de vorm van een hartje.

  Bedankt voor het mooie (tweede) moedermelk bedeltje!

  Liefs Amy.
 • Geplaatst door Anoek
  Dank voor het mooie moedermelk armbandje. Erg blij mee en draag hem met trots!
 • Geplaatst door Susanne
  Ik ben super blij met mijn moedermelk ring! Hij is precies zoals ik verwacht had en een mooie herinnering!

  Heel erg bedankt!
 • Geplaatst door Renske Russens
  Super blij met mijn draairing!!
  Mooi materiaal, snelle service!

  Bedankt!

  Heb even flink reclame gemaakt voor je op verschillende Facebookgroepen.
 • Geplaatst door Janny Kenis
  Veel sneller dan gezegd was heb ik mijn supermooie moedermelk ring met geboortestenen van mijn 2 kinderen mogen ontvangen. Wat is de ring mooi geworden!! Ben erg tevreden! Ik kan het iedereen aanraden om naar Carolien toe te gaan voor een mooi sieraad!
 • Geplaatst door Sharon
  Lieve Carolien, heel erg bedankt voor het mooie sieraad. Nu mijn tweede aandenken en weer vakkundige, naar mijn wensen, gemaakt. Ontzettend blij mee!!
 • Geplaatst door Sophie
  Deze week is mijn collier met ketting binnengekomen! Prachtig, ik ben er heel blij mee. Dank je wel!
 • Geplaatst door Noor
  Deze week ontving ik de ring per post in een heel mooi pakketje met daarin de ring.
  Ik ben er heel blij mee! Een bijzonder mooi sieraad dat ik elke dag kan dragen .

  De ontvangst in molen was erg hartelijk. Dank je wel voor het meedenken zodat de ring helemaal naar wens is geworden!

  Hartelijke groeten,
  Noortje
 • Geplaatst door Janna
  Dank voor de prachtige hanger met moedermelk, een mooie herinnering aan een bijzondere periode. De drie geboortesteentjes zijn erg mooi in de ketting verwerkt. Ik ben er ontzettend blij mee!
 • Geplaatst door Robert
  Drie jaar geleden een heel mooi moedermelksieraad gemaakt door Carolien met melk uit de borstvoedingsperiode van onze dochter. Recent heeft ze weer een prachtig sieraad gemaakt met melk uit de borstvoedingsperiode van onze zoon. Mijn vrouw draagt de sieraden met liefde en trots.

  Daarnaast ook heel fijn contact gehad per e-mail. Veel dank!
 • Geplaatst door Wilma Adriaansen
  Mijn dochter en ik zijn heel fijn geholpen. Heel erg blij met mijn prachtige ring! Echt een eyecatcher. De ring was er sneller dan ik had gedacht! Bedankt!
 • Geplaatst door Amanda
  Wat heb ik een prachtige ring ontvangen, gevuld met melk van twee borstvoedingsperiodes. Een prachtig mooi aandenken. Ik ben hier ontzettend blij mee. Dankjewel Carolien!
 • Geplaatst door Sanne
  Superblij met mijn mooie subtiele melksieraad die ik elke dag kan dragen. Bedankt!
 • Geplaatst door Yasmine
  Snel geleverd. Ik ben erg blij met het mooie super verfijnde hangertje. Voor mijn dochtertje gemaakt voor later. En wellicht dat ik ‘m nu af en toe ook zal dragen. Nu is ze net twee jaar en ik geef nog altijd borstvoeding. Dankbaar en blij dat ik ook een wat tastbare herinnering voor haar heb voor later.
  Merci voor de professionele service! En de bijzondere kaart die erbij zat.

  Lieve groet,
  Yasmine
 • Geplaatst door Priyanka
  Van de week de ringen binnen gekregen en ze zijn echt prachtig!!
  Één met moedermelk en de ander met een haarlok. Na wat kleine aanpassingen zitten de ringen helemaal goed. Carolien super bedankt voor dit mooie aandenken

  Groetjes Priyanka
 • Geplaatst door PJ
  Sneller dan verwacht mijn moedermelkring ontvangen en wat is ie prachtig! Heel veel dank hiervoor!!
 • Geplaatst door JvR
  De hanger die je van mijn melk gemaakt heb is zo wonderbaarlijk prachtig, ik ben er stil van. Nu voor mij, later voor mijn dochter. Ontzettend bedankt! Veel liefs
 • Geplaatst door Ilse
  Beste Carolien,
  Afgelopen zaterdag, op onze trouwdag (dus dubbel bijzonder!), mijn mooie ring mogen ontvangen. Heel erg bedankt, ben er erg blij mee. Ik draag hem met trots!

  Groeten, Ilse
 • Geplaatst door Viviane
  Bedankt voor de mooie hanger met moedermelk!
  Van onze oudste zoon een ring en nu deze mooie hanger met de moedermelk van onze jongste zoon. Dankjewel voor de goede service.

  Groeten Viviane
 • Geplaatst door Barbara
  Hoi Carolien,

  Sneller dan verwacht de hangers met de geboortestenen van onze dochters binnen gekregen. Ik vind ze zo mooi, mooier in het echt dan op internet. En toen vond ik ze al schitterend. Ik heb ze om gehangen en ik ga ze denk ik nooit meer af doen. Heel erg bedankt voor de stenen, je voelt dat ze met liefde gemaakt zijn. En met liefde gemaakt en met liefde gedragen, dat is een goede combinatie!

  Groetjes en nogmaals bedankt,
  Barbara
 • Geplaatst door Wendy
  Gisteren mijn moedermelksieraad ontvangen!! Het was een moederdaggeschenk en was heel erg blij dat het op tijd was. Ben er heel erg trots op! Dikke merci!
 • Geplaatst door Marjolein van Leeuwen
  Hoi Carolien,

  Wat ben ik blij met mijn uniek ontworpen hanger met moedermelk. Helemaal volgens wens ook met de kleuren. Er lijkt wel een veer te zijn ontstaan tegen de achtergrond, heel bijzonder! Het wordt een kostbare herinnering voor later!
 • Geplaatst door Dhr Smit
  Fijne en goede service! Sieraad sneller dan verwacht binnen. Product ziet er mooi en goed uit, Bedankt.
 • Geplaatst door Britt
  Vandaag sneller dan verwacht mijn armband ontvangen en hij is prachtig! Dankjewel voor dit speciale geschenk
 • Geplaatst door Maartje
  Wat ben ik ontzettend blij met die prachtige moedermelkhanger die je hebt gemaakt voor mij (maar in kleinere variant ook voor mijn dochter)! Vakkundig, maar ook met persoonlijke aandacht kunnen meedenken waardoor de hanger zo persoonlijk, prachtig en helemaal naar wens geworden is! Dankjewel!
 • Geplaatst door Marieke
  Helemaal blij met mijn ketting. Erg mooi, dank je wel!
 • Geplaatst door Maaike
  Ik kreeg vandaag mijn prachtige ring thuisgestuurd. Helemaal naar verwachting, een prachtig sieraad. Heel veel dank hiervoor! En enorm snelle service (zelfs toen de post het eerste buisje voor de moedermelk kwijt had gemaakt, nog voor ik hem kon vullen). Dank voor de persoonlijke aandacht, ik draag de ring met een heel goed gevoel en veel trots!
 • Geplaatst door Dorine
  Dank je wel voor de prachtige ring, heel blij mee!!!
 • Geplaatst door Jolen
  Als verrassing van mijn man een moedermelkring mogen uitzoeken. Het is de sublime zilver geworden en ze is prachtig! Carolien bedankt voor je mooie vakmanschap en goede service.
 • Geplaatst door Mirjam
  Bedankt voor de prachtige kraal voor aan mijn armband. Na 11 maanden borstvoeding ben ik blij dat ik het nu wel gedaan heb bij de 2e. Bij de eerste ben ik het vergeten helaas. Nog steeds spijt van! Maar hier ben ik super blij met de herinnering aan deze periode.
 • Geplaatst door Elsbeth
  Heel erg bedankt voor de mooie ringen en oorbellen, ik vind ze erg mooi geworden. Fijn dat je hebt helpen meedenken hoe we bestaande modellen konden aanpassen aan mijn wensen.
 • Geplaatst door Elsbeth
  Ik ben erg blij met mijn ketting met 2 moedermelkballetjes!
 • Geplaatst door Sabine
  Dank je voor de prachtige ketting en je persoonlijke en vriendelijke benadering
 • Geplaatst door Annemarie
  Lieve Carolien,
  Onwijs bedankt voor de onbeschrijfelijk mooie ring. Toen ik jouw mooie 'cadeautje' zag,hield ik het niet droog. Echt een cadeau hoe jij mijn moedermelk hebt vereeuwigd. Een ontzettend dierbare herinnering aan een bijzondere tijd.

 • Geplaatst door Ilona
  Super mooi Carolien!
  Veel sneller dan verwacht. Met oog voor de wensen. Een prachtige eenvoudige ring waar de melk in straalt ?
 • Geplaatst door Chantal
  Zojuist mijn mooie ring per post gekregen van mijn tweeling Bente & Gijs.
  De ring is voor mijn verjaardag op 1 juni. Toch al even aan gehad en bewonderd. Zo ontzettend mooi.
  Dank je wel lieve Carolien
 • Geplaatst door Linda van Dremelen
  Dankjewel voor de supermooie ring!!
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door

Gastenboek

 • 16-03-2020 - Ik ben heel erg blij met mijn mooie hanger, het...  lees meer
 • 07-03-2020 - Super blij met mijn bestelde ketting, heel erg netjes en...  lees meer
 • 06-03-2020 - Wat een mooi persoonlijk sieraad. Ik ben er super blij...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2020 Moedersmooiste Sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel