Ervaringen van anderen

                             

Vernieuwen

 • Geplaatst door Michelle
  Wat een verrassing toen mijn moedermelkring binnen kwam! Veel sneller dan verwacht, dat is altijd leuk.
  Zo blij als een kind toen ik de afzender zag en ontroerd toen ik het doosje open maakte. ❤
  Wat een bijzonder sieraad. Ik ben er ontzettend blij mee. Bedankt!
 • Geplaatst door Berdien
  Wat ben ik blij met mijn ketting.
  Hij is echt heel mooi geworden.
  Zo heb ik mijn overleden dochters altijd zichtbaar bij mij.

  Carolien dank je wel voor het mee denken en de service die jij verleent.
 • Geplaatst door Sandra
  Heel blij met mij stapelringen. Veel sneller dan verwacht zijn ze af. Mooie herinnering van een periode waar ik een haat/liefde verhouding mee heb gehad. Prachtig gegraveerd en de geboortesteen is ook heel mooi. Bedankt!
 • Geplaatst door Liesbeth
  Zojuist mijn pandora moedermelk kraal ontvangen! Super blij mee.
  Dank voor het fijne contact en vlotte levering
 • Geplaatst door Fiona
  Wauw, dat was mijn eerste reactie. Drie ringen, één met moedermelk en de andere met geboortesteentjes. Wat zijn ze mooi, nog mooier dan gedacht 🥰

  Heel erg bedankt voor deze mooie manier van herinneren van deze periode!
 • Geplaatst door Ellen
  Lieve Carolien!
  Wat heb jij een fantastisch sieraad voor mij gemaakt! Ik ben er zo blij mee. Een met mijn moedermelk en nog twee met de geboortestenen van mijn kinderen. Voel me trots als ik er naar kijk. Twee prachtige kinderen, ons gezin compleet. En dat is bezegeld met deze prachtige en dierbare ringen. Je hebt me ontzettend goed geholpen tijdens de afspraak. Het was de reisafstand meer dan waard. Allerlei verschillende modellen en combinaties laten zien. Het idee wat ik in mijn hoofd had heb je nog mooier gemaakt. Goed aangesloten bij mijn wensen. Nu heb ik 3 mooie ringen die ik de rest van mijn leven met trots zal dragen. En die ik later door kan geven aan mijn dochter.
  Carolien, wat ben jij goed in je vak! Ik hoop dat je nog heel veel mensen blij mag maken met je mooie sieraden. Ik kan het iedereen ieder geval iedereen aanraden!
  Liefs Ellen
 • Geplaatst door Dana
  Zo in de wolken met mijn ringen! Dankje om deze mooie herinnering fysiek te maken!
 • Geplaatst door Kim
  Tijdens mijn waarschijnlijk laatste borstvoedingsperiode van mijn 3e zoon kwam ik een stukje tegen over sieraden met/van moedermelk tegen. Mijn twee oudste heb ik ook aan de borst gehad en ik ervaar nu weer hoe fantastisch het is om zo'n klein wezentje te mogen voeden. Deze periodes wil ik mij graag mijn hele leven blijven herinneren,vandaar dat ik erg blij ben met mijn melkdruppeltje
 • Geplaatst door Linda
  Wederom super tevreden met de mooie ring die ik ontvangen heb (en ook weer sneller dan verwacht)! 2 jaar geleden mijn 1e bestelling gedaan (tekstring en melk ring zilver) en wilde er nu 1 bij voor onze nieuwe aanwinst. Heb Carolien gevraagd of ze een leuk idee had hiervoor. Ik kreeg snel een reactie en heb nu een iets kleinere melkring en de naam van de 2e op de tekstring erbij. Wat ziet t er weer mooi uit! Super bedankt!
 • Geplaatst door Eveline
  Een prachtig stijlvol, lief en eenvoudig moedermelk sieraad voor mijn hand. Precies zoals ik voor ogen had. Dank je wel! Ben er super blij mee! Draag hem met trots.
  Snelle levering (4 weken ongeveer). 1 nadeel vond ik de levering in de brievenbus, ik hoefde niet te tekenen voor ontvangst. Dat betekende dat mijn ring een nacht in de bus buiten heeft gelegen. Wel gewaagd voor een duur sieraad, maar het is goed gekomen!
 • Geplaatst door Barbera
  Dit weekend heb ik mijn hanger gekregen, en wat spannend was het om het doosje uit te pakken en te kijken hoe het uiteindelijk geworden is. En ik ben heel blij met het resultaat! Met het silhouet van het geboortekaartje, het ronde melksteentje en de ring met de namen van mijn drie kinderen er omheen ziet het er heel klassiek en stijlvol uit. Ik draag hem met trots!
 • Geplaatst door Lieve
  Correcte communicatie, netjes de kit thuis gekregen met duidelijke instructies.
  Vandaag m’n sieraad in de bus gehad en het was exact waar ik op hoopte. En zo mooi verpakt! Het maakte heel wat emoties los. Dit sieraad is voor mij de mooiste afsluiter van een heel zware, maar o zo prachtige periode die ik voor altijd zal koesteren.
 • Geplaatst door Nina
  Wederom enorm blij met mijn moedermelksieraad gemaakt door Carolien! Ik had al een kleine cilinder met achterop de naam van m'n dochter en nu een ruitje erbij voor m'n zoontje. Een mooie subtiele ketting die toch de speciale band met de kinderen weergeeft!
 • Geplaatst door Dieke
  Ontzettend blij met mijn stapelring en ook veel eerder dan verwacht.

  Ik werd vriendelijk ontvangen en geholpen. Carolien dacht goed mee met mijn wensen en heeft verschillende voorbeelden laten zien. Zelfs voorbeelden die niet op het internet staan. Het is de moeite waard om er naar toe te gaan voor een nog persoonlijker sieraad.

  Carolien bedankt!

  Bedankt Carolien
 • Geplaatst door Keri
  Deze ring doe ik de komende jaren dus niet meer af. Bedankt Carolien, je hebt het gewoon precies weten te maken zoals ik in mijn hoofd had. Je hebt fantastische communicatie en was (onverwachts) al na 3 weken klaar. Echt prachtig. Een aanrader!
 • Geplaatst door Marina
  Bet voor de 2e verjaardag van kay mijn onwijs gave ring met moedermelk en navelstreng mogen ontvangen.

  Bedankt voor de fijne samenwerking!
  En het maken van een mooie maar stoere ring!

  Groetjes marina♡
 • Geplaatst door Scarlett
  Vandaag mijn ring binnen gekregen! Al binnen 4 weken heb de mooie ring binnen gekregen. Ben echt heel blij met het resultaat en aandenken aan deze speciale periode ♥️
 • Geplaatst door Judith
  Hoi Carolien,

  Vandaag heb ik samen met mijn man een super leuk postpakje opengemaakt met mijn prachtige hangertje erin! Dankjewel voor je mooie werk. Hier ga ik heeeel lang van genieten!!
  Voor de nieuwsgierigen..ik kon gelijk bij Carolien terecht voor een persoonlijke afspraak in de molen en de levering ging super vlot! Aanraderrrrr
 • Geplaatst door Inge
  Wat een prachtige ring ontving ik afgelopen weekend van je. Heel erg bedankt, ik ben er zo blij mee! De ring is naar voorbeeld van een bestaand model, maar met een paar aanpassingen die ik graag wilde. Via Whatsapp hebben we goed contact gehad hierover en mijn wensen waren gelukkig allemaal mogelijk. De ring past perfect. Ik heb 'm direct om gedaan en ik doe 'm nooit meer af!
 • Geplaatst door Patricia
  Ik kwam gezellig langs in de molen en al snel hadden we een armbandje naar mijn wens samen gesteld.
  Ik had het armbandje zo snel nog niet verwacht, want er waren pas 3 weken verstreken! Maar wat een welkome verassing was het! Ik ben zo trots op mijn borstvoedings avontuur en met deze armband zal ik voor altijd aan deze bijzondere tijd terugdenken. Bedankt Carolien en wie weet tot ziens
 • Geplaatst door Melanie
  Wouw! Fantastisch! Veel eerder dan verwacht lag hij vandaag op de mat. De ring is echt prachtig!
  Hij is precies zoals ik hem in mijn hoofd had. Ik ben helemaal verliefd, wat een vakwerk! Hartelijk bedankt! Zelfs het graveren in de súper smalle ringen is gelukt!
 • Geplaatst door Tatjana
  Na goed app contact met Carolien was ik er snel uit wat ik graag wilde en uiteindelijk is de ring nog zoveel mooier geworden dan ik had gehoopt!
  Ik hoop dat ooit in de verre toekomst mijn dochtert hem ook nog kan dragen met trots.
  Heel erg bedankt Carolien!
 • Geplaatst door Suzanne
  Wauw! Ik heb mijn ring nu een paar weken om en ben er elke dag weer verliefd op 😍
  Een stapelvariant met een moedermelkbolletjesring en 2 smalle ringen met geboortesteentjes..Dat het je gelukt is om daar nog de namen van mijn meiden en geboortedatum in te krijgen.. Caroline denkt mee, geeft je een welkom gevoel in de molen en is geduldig.. Deze twijfelaar is mega dolgelukkig dat ze voor jou heeft gekozen!! Heel erg bedankt!!
 • Geplaatst door Francisca
  Na lang twijfelen heb ik dan toch mijn moedermelkhanger besteld. Er stond in de mail kan 7 tot 8 weken duren. Het heeft maar 4 wekem geduurd. Wat ben ik blij met mijn hanger. Voor altijd draag ik de herinnering van het voeden van mijn zoontje bij me. Mocht er nog een 2de kindje komen, bestel ik er zeker weer 1 hier❤️
 • Geplaatst door Naomi
  Heel heel heel blij met mijn mooie ketting, hij was eerder dan verwacht. Ben de koning te rijk. Dank je wel
 • Geplaatst door Anne
  Bedankt voor de prachtige ringen. Snel geleverd en precies zoals ik had gehoopt! Dankjewel Carolien!
 • Geplaatst door Marjan
  Ik ben echt zo blij met mijn ketting die je speciaal voor mij hebt aangepast naar jongetje ipv vlinder!
  Heb nog steeds melk in de vriezer, en ooit heb ik mijn moeder een Pandora armband gegeven, dus kan us groot dat ik binnenkort ook nog een bedel bestel!
  Zo blij ben ik met het eindresultaat.

  Zeer blonde haarlok is idd goed zichtbaar!

  Mensen die niet weten wat het is denken een maansteen te zien!

  Nogmaals erg bedankt, ook voor hoe de ketting bij mij aankwam. Niet (helemaal) verwacht en daarom een cadeau!
 • Geplaatst door Hanneke
  Net de ring binnen gekregen die ik had besteld na 25 maanden borstvoeding. Ik heb de "moedermelk ring zilver balletjes" besteld. Het 'steentje' met de bv is mooi klein, past bij mijn kleine handen. De maat van de ring klopt precies. Blij mee!
 • Geplaatst door Marjan
  Heb een hele mooie ketting ontvangen met een haarlokje van mijn zoontje (nu bijna 6 jaar oud) en in plaats van een vlinder een jongetje. Dank daarvoor!!
  Mensen denken dat het een maansteen oid is en alleen een klein aantal mensen weet hoe en wat.
  Wellicht dat ik (heb nog ingevroren melk) nog een pandora bedel ga bestellen. Heb zelf niet de armband maar mijn moeder wel.

  En twijfel of ik nog een geboorte steen wil, maar dat kan altijd nog!

  Nogmaals dank voor hetgeen je gedaan hebt!!
 • Geplaatst door Marcella
  Hele mooie ketting ontvangen. En veel eerder dan verwacht. Ik ben er ontzettend blij mee. Bedankt!
 • Geplaatst door Kelly
  Heel blij met mijn ring om het eerste jaar van ons kindje te vieren. Bedankt!
 • Geplaatst door Corine
  Een prachtige ring laten maken om de eerste 4 jaar moederschap mee af te sluiten. Op basis van een bestaand ontwerp hebben we een nieuwe ring gemaakt, waarbij Carolien goed heeft meegedacht en geadviseerd. Een vakvrouw!
 • Geplaatst door Vivian
  16-08-2020 is onze dochter 1 geworden dus tijd om mijn Moedermelk op te sturen voor het sieraad. vandaag 29-08-2020 ontving is veel sneller dan verwacht mijn sieraad!!!
  Ik ben ontzettend blij en en draag het nu al met trots!
  Bedankt Carolien,
  voor het mooie sieraad en de fijne communicatie.
  Wat jij schrijft waar je voor staat op de site is 100% waar!
 • Geplaatst door Ashley
  Een hele mooie ketting, snel geleverd. Goede service waarbij je op de hoogte wordt gehouden of de melk al is aangekomen, of je pakketje onderweg is. Top dus
 • Geplaatst door Anne
  Ik ontving net mijn moedermelk ring. Veel eerder dan verwacht! Een mooie tastbare herinnering aan een bijzondere periode! Deze wordt uiteraard met veel trots gedragen!
 • Geplaatst door Sanne
  Wat heb je een prachtige hanger voor me gemaakt, Carolien. De combinatie van degene die je website had staan met daarbij de geboortesteen van mijn dochter. Een bijzondere herinnering die me altijd zal doen denken aan de tijd dat ik mijn dochter groot heb zien worden op mijn melk en die ik voor altijd bij me kan dragen. Ontzettend bedankt!
 • Geplaatst door Suzan
  Wat een mooi cadeau vandaag, mijn stapelring is binnen! 4 kleine ringetjes van grote emotionele waarde. 3 ringetjes hebben een steentje matchend met een ring die mijn oma heeft gedragen. Het zijn er 3 ivm mijn 3 kinderen. Ook is de trouwring van mijn opa in de ringen verwerkt. En om de stapelring af te maken een ring met moedermelk toegevoegd. Veel mogelijkheden dus bij moedersmooistesieraden
 • Geplaatst door Laura bos
  Super ontvangen in het atelier, alles was mogelijk. en mijn armband is nog mooier als verwacht, heel blij mee! Vind het ook zo mooi dat haar naam in mijn handschrift op het tagje staat.
 • Geplaatst door Marjolein
  Erg blij met mijn ring. Ook zoveel eerder dan verwacht . Mooie herinnering voor onze borstvoeding periode die geweest is en die nog gaat komen.
 • Geplaatst door Lydia
  Zoveel sneller dan verwacht de mooie ring binnen gekregen. Fijn contact gehad van tevoren met snel en duidelijk antwoord op mijn vragen. De ring is simpel, maar schitterend en past perfect bij de stapelringen die ik al heb.
 • Geplaatst door Sharon
  Een super mooie ring besteld en eerder dan verwacht binnen! Hij is prachtig.
 • Geplaatst door Shana
  Waaaw
  Vandaag aangekregen en wat een pracht ketting ♡
  Juist vandaag werd mijn zoontje 4 maanden ♡
  Bedankt voor deze prachtige ketting en voor de super mooie afwerking.
  Het was het wachten echt wel waard.
  Ik raad iedere mama moedersmooiste aan ♡♡♡
 • Geplaatst door Emma
  Super blij met mijn prachtige ring! Fijn contact gehad met Carolien en alles is makkelijk geregeld. Echt vakmanschap!
 • Geplaatst door Bianca
  Super blij en tevreden ben ik met mijn ring. Drie geboorte stenen en een ring met moedermelk. Ik draag ze elke dag. Ooit zullen de ringen naar mijn kinderen gaan.
  Hele nette afwerking en afhandeling. Dank je
 • Geplaatst door Margreet de Haan - Bogaard
  Thuiskomen en dan een fantastisch mooie ketting met hanger krijgen van je man. Zo enorm blij mee! Had ooit gezegd dat ik heel graag een ketting wilde van Moedersmooiste, maar dat ik er 1 heb gekregen gemaakt van de allerlaatste keer kolven, dat is wel zo mooi❤️
  Heel erg bedankt voor dit prachtige sieraad als herinnering aan deze prachtige tijd met mijn dochtertje!
 • Geplaatst door Nadia
  Nog net op tijd voor onze dochter haar eerste verjaardag zijn er twee prachtige gouden ringen aangekomen met moedermelk en haarlokje. De sieraden zijn nu al zo dierbaar. Ook het contact met Carolien was erg prettig. Een aanrader voor iedere mama!
 • Geplaatst door Sanne de veer
  Was al een tijdje opzoek naar een ring die je niet overal tegen komt en wilde zo graag iets als symbool voor mezelf en mijn dochtertje! Na lang zoeken kwam ik bij moedersmooiste sieraden uit en wauw ik was verkocht zoveel bijzondere sieraden waar er voor mij echt een uit sprong die precies voor mij moeder en dochter uitbeeld😍 (edelsteen Agaath waar moeder en baby afgebeeld zijn)
  Heb deze ring cadeau gekregen en ben er ontzettend blij mee!
  Carolien super bedankt voor deze bijzondere ring.
 • Geplaatst door Lotte
  Erg blij met mijn mooie hangertje! En het arriveerde een stuk sneller dan verwacht. Aangezien het een verjaardagscadeautje voor mezelf was moest ik me dus wat langer beheersen om het open te maken fijn om op deze manier een tastbare herinnering te hebben aan de bijzondere periode van mij en mijn zoontje. Bedankt Carolien!
 • Geplaatst door Anouk
  2 prachtige ringen ontvangen. Deze laten maken vanwege het overlijden van mijn zoontje.
  1 met zijn haarlokje en 1 met moedermelk. Ontzettend kostbaar!

  Dankjewel Carolien voor dit moois!!
 • Geplaatst door Anouk
  Bijzonder mooie ringen gekregen als aandenken aan mijn overleden zoontje. 1 met haarlok en 1 met moedermelk.
  Ontzettend kostbaar!
  Bedankt Carolien!
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door

Ervaringen van anderen

 • 01-12-2020 - Wat een verrassing toen mijn moedermelkring binnen kwam! Veel sneller...  lees meer
 • 29-11-2020 - Wat ben ik blij met mijn ketting.
  Hij is echt heel...  lees meer
 • 22-11-2020 - Heel blij met mij stapelringen. Veel sneller dan verwacht zijn...  lees meer
berichten lezen en plaatsen
© 2014 - 2020 Moedersmooiste Sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel