Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Danny
  Een prachtige ring gekregen met een mooie herinnering aan het geven van borstvoeding. Heel mooi resultaat! Ook snel reacties gekregen na het opsturen van de melk en daarna was hij snel binnen.
 • Geplaatst door Linda
  Een prachtig sieraad ontvangen. Wat een mooie herinnering aan al die jaren borstvoeding.
  Hartelijk bedankt voor het fijne contact en de goede service!
 • Geplaatst door Sascha
  Als cadeau voor mijn verjaardag en om een mooie periode met mijn dochter af te sluiten mocht ik van mijn vrouw een moedermelk ring uitkiezen. En wat ben ik er blij mee! Ondanks dat ik deze periode eerder moest afsluiten dan gewenst, staat de melk voor mijn voedingsreis, ik heb het toch maar mooi gedaan! De ring is simpel en prachtig, en past precies bij mij! Bedankt!
 • Geplaatst door Yvet
  Dolblij met mijn mooie ring! Ik wilde graag een ring met moedermelk, maar de moedermelk liever aan de binnenkant dan aan de buitenkant. Dat was geen probleem voor Carolien. Ze reageerde snel (handig via Whatsapp) op mijn vragen en een aantal weken later heb ik de ring nu aan mijn vinger. 3 verschillende ringen die staan voor mijn man en 2 zoons. Zo mooi dat er moedermelk in verwerkt is, iets wat zo past bij mij als moeder is er nu voor altijd!
 • Geplaatst door Daniëlle
  Wauw, zoveel sneller dan ik had verwacht lag er een pakketje op de deurmat. De ring is zo mooi, erg elegant gemaakt, ik blijf ernaar kijken. Het handgeschreven briefje erbij maakte het erg persoonlijk. Carolien, onwijs bedankt! Ik ben er erg blij mee!
 • Geplaatst door Neel
  Bijna een maand geleden mijn bestelde ring met een vleugje moedermelk ontvangen! En verliefd op geworden. Mooi afgewerkt, vanuit elke hoek een andere kleur. Met trots draag ik dit sieraad. Het staat voor mij voor mijn inzet voor mijn kindje, onze momenten samen, de speciale eerste 13 maanden die ik mee heb mogen maken. Ter afsluiting van die periode is de ring, die de rest van haar leven ook bij haar zal horen. Dank je wel!
 • Geplaatst door Esther
  Precies een dag voor moederdag mijn mooie armband binnen! Een armband met twee moedermelkcomponentjes waar de namen van mijn kinderen op gegraveerd staan. En van allebei de geboortesteentjes eraan vast. Zo staat één sieraad, dus symbool voor allebei mijn kinderen.
 • Geplaatst door Evelien
  Mijn prachtige ring ontvangen. 3dunne ringetjes bij elkaar. Waardevolle herinnering van een bijzondere tijd. Erg blij mee hij is prachtig
 • Geplaatst door Marij
  Wauw, sprakeloos. In 2017 heb ik een ketting besteld met melk van de periode van mijn zoontje. Nu mijn dochter is geboren, wilde ik graag een uitbreiding. Ik ben in de molen geweest en wat ik eerst wilde, kon technisch niet. Maar je hebt enorm goed meegedacht en kwam met een ander idee. Vol spanning wachtte ik op de ketting: zoveel hoop, zoveel verwachtingen, dan kon alleen maar tegenvallen toch? Maar nee, het is nog mooier dan ik had gedacht. Op maat gemaakt, aangepast, een prachtige ketting ter herinnering aan een prachtige periode van mijn zoon en een nog lopende voedingsperiode van mijn dochter. Heel erg bedankt!!!
 • Geplaatst door Kim
  Hele mooie ring met moedermelk ontvangen. En hij was er ook nog eens heel erg snel!
  Ik draag hem met trots. Heel erg bedankt!
 • Geplaatst door Leonie
  Bedankt voor de goede en persoonlijke service! Ik ga de ring met de steen gemaakt van moedermelk met trots en plezier dragen! Een dierbare herinnering aan mijn hand ❣️.
  Prachtig verpakt bezorgd en ook het besteltraject en contact snel en eenvoudig. De ring was veel sneller klaar dan verwacht 👌🏻
 • Geplaatst door Kristel
  Mijn 2e moedermelkring net ontvangen. Mooier dan verwacht. Heel erg blij mee!
 • Geplaatst door Sophie
  Sneller dan verwacht lag het pakketje op de deurmat en dat in deze gekke tijden! Heel blij met de mooie ringen, precies zoals ik ze wilden.
 • Geplaatst door Sanne
  Er werd afgelopen zaterdag een pakje geleverd, ik had toch niets besteld?! Maar niets was minder waar. De moedermelkring die ik bestelde, na lang kiezen tussen de vele prachtige voorbeelden, was al aangekomen (na 3 weken!). Hij is zo ontzettend mooi, zo subtiel. Het is een fijne herinnering aan een toch wel emotionele periode. Enorm bedankt Carolien!
 • Geplaatst door Kim
  Wat een geweldige ring! Ik maakte het doosje open en schoot er helemaal van vol. (Kunnen ook nog hormonen zijn )
  De namen van mijn dochters staan er mooi ingegraveerd. Echt het mooiste sieraad dat ik bezit!
 • Geplaatst door Karlijn
  Wauw, wat een verrassing vanochtend op de deurmat! Zo veel sneller geleverd dan ik had verwacht, mooi verpakt, en vooral: wat een mooi collier. Enorm blij met het kleine zwarte hartje met die bijzondere herinnering erin verwerkt. Iets dat ik zeker veel zal dragen. Heel erg tevreden met je super service!
 • Geplaatst door Maartje
  Yes mijn pakketje binnen. Ik moest bijna huilen!
  Prachtige simpele armband met mijn moedermelk en een geboortesteentje.
  Hij past echt perfect en is echt heel mooi geworden.
  Super bedankt! ❤
 • Geplaatst door Dagmar
  Vandaag was mijn verjaardag. Ik werd door mijn man en 2 zoons (2,5 jaar en 6 maanden) verrast met 3 prachtige ringen, 1 met moedermelk en 2 met de geboortestenen van mijn jongens. Ontroerend mooi!!! Naast de trouwring, die mij bind aan mijn man, heb ik nu een tastbare verbintenis met mijn kinderen en aan de tijd dat ik ze met liefde voed/heb gevoed. Volgens mijn man waren ze er eerder dan verwacht, dus fantastisch dat ze op tijd waren voor mijn verjaardag!
 • Geplaatst door Thari
  Wat een verassing! Vandaag heb ik mijn prachtige moedermelkring met haarlokje van mijn dochter mogen ontvangen✨ Ik ben er onwijs trots op! Bedankt Carolien het is prachtig geworden.
 • Geplaatst door Tineke
  Heel erg bedankt voor het maken van mijn mooie ring (basic ring sublime silver, wit/melk). Ik vind hem elegant en fijntjes, niet te hoog, mooi glad afgewerkt en licht glanzend melk'steentje'. Ben er erg blij mee!
 • Geplaatst door Joney
  Gisteren kwam mijn moedermelk ring binnen
  Ik ben er zo blij mee en trots op. Dank je wel
 • Geplaatst door Lydia
  Wauw, wat een mooie ring heb ik vandaag ontvangen. Ik ben er heel blij mee!!
 • Geplaatst door Marieke
  Ik ben heel erg blij met mijn mooie hanger, het kleine hartje met moedermelk erin verwerkt. Een mooi aandenken aan een bijzondere tijd. Levertijd was veel sneller dan verwacht. Bedankt!
 • Geplaatst door Mandy
  Super blij met mijn bestelde ketting, heel erg netjes en kwalitatief mooi.
  Caroline enorm bedankt om ons avontuur zo mooi te verwerken
 • Geplaatst door Anne Nolmans
  Wat een mooi persoonlijk sieraad. Ik ben er super blij mee. Mijn dochter en onze band dicht bij mij voor altijd. Snelle service ook in België. Bedankt dat jullie dit mogelijk maken.

  Veel liefs,
  Anne
 • Geplaatst door Asmara
  Ik ben enorm blij met mijn nieuwe ketting (kleine druppel). Hij is heel subtiel, mooi afgewerkt en leuk verpakt. Ook de communicatie ivm het ontvangen van de moedermelk en de wachttijd was zeer aangenaam. De ketting kwam zelfs eerder dan verwacht!

  Het betekent enorm veel voor mij om met dit sieraad een mooie periode af te sluiten. De zorg die Carolien in het sieraad heeft gestoken geeft haar liefde voor haar kunstwerk weer.

  Ik ben zeer tevreden en kan het iedereen aanraden.
 • Geplaatst door Lisa Dijserinck
  Ik was al even op zoek naar een mooie borstvoedingsring en kwam al snel op deze prachtige site terecht. Ik maakte een afspraak met Carolien en werd er zo warm ontvangen in de prachtige molen. Het was even rijden vanuit België, maar was meer dan de moeite waard. Ik vond de ringen nog mooier in het echt dan op foto. We bekeken samen de mogelijkheden en stelden de voor mij perfecte ring samen. Ondanks dat ik voor een fijn model koos was het toch mogelijk de naam en geboortedatum van mijn zoontje er in te graveren. Op zoek naar een mooie herinnering aan een mooie periode tussen moeder en kind? Zoek niet langer. In zou het iedereen aanraden! Ik draag mijn borstvoedingsring met trots!
 • Geplaatst door Kim
  Wat ben ik ontzettend blij met de tripple gouden ring met moedermelk! Carolien heeft er weer een klein meesterwerk van gemaakt. Het sluit voor mij een bijzondere tijd met mijn dochter af. Een tijd waar ik met trots op terug kijk en wat ik met trots nu nog met deze ring kan laten zien. Dank je wel Carolien!
 • Geplaatst door Liza
  Ik bestelde de ring Chloé, een plaatje, en ik draag de ring dan ook met trots. Voelt als een 'goed gedaan' cadeautje voor mezelf. Als ik nog moedermelk had bestelde ik meer ringen, maar helaas. Dank je wel!
 • Geplaatst door Esmee
  Sneller dan verwacht kwam mijn prachtige ring binnnen (januari besteld, begin februari ontvangen). Ik heb de ring sindsdien niet mee afgedaan. Hij is net zo mooi als ik me had voorgesteld!
 • Geplaatst door Rosalie Witjas
  Hallo Carolien,

  Dankjewel voor het prachtige kleine borstvoedingshartje voor aan mijn minitials kettinkje! Een mooi en dierbaar aandenken zo.

  Lieve groeten,

  Rosalie
 • Geplaatst door Annemiek
  Super blij met de prachtige ring die Carolien heeft gemaakt! Ik wilde graag een ander soort steentje dan op de site stond en dat was mogelijk. De ring is heel mooi geworden en zit heerlijk. Echt een mooi aandenken. Mocht er ooit nog een tweede komen dan kom ik zeker terug!
 • Geplaatst door Natasja Enghardt
  Halverwege december een bestelling geplaatst voor een ketting (ring, druppel en geboortesteen). Ik was een beetje bang dat de ring vrij groot zou zijn, maar niets bleek minder waar. De ring, de druppel met melk en de rode geboortesteen zijn samen echt prachtig. Zo onwijs blij mee.

  Dankjewel Carolien.

  Lieve groet, Natasja.
 • Geplaatst door Dianne
  Hallo Carolien,

  Bedankt voor de prachtige ring! Wat een mooi aandenken aan een mooie maar ook zware tijd van mijn twee kindjes. Dank voor het meedenken en het prachtige resultaat.

  Groeten,
  Dianne
 • Geplaatst door Cady Kempers
  Ik ben onwijs onwijs blij met het sieraad wat moedersmooiste voor ons heeft gemaakt! Het bestelproces verliep heel erg soepel en voor ik het wist had ik hem al in huis! Krijg er heel veel complimentjes over! Super bedankt!
 • Geplaatst door Amy
  Een van mijn dierbaarste herinneringen vereeuwigd in de vorm van een hartje.

  Bedankt voor het mooie (tweede) moedermelk bedeltje!

  Liefs Amy.
 • Geplaatst door Anoek
  Dank voor het mooie moedermelk armbandje. Erg blij mee en draag hem met trots!
 • Geplaatst door Susanne
  Ik ben super blij met mijn moedermelk ring! Hij is precies zoals ik verwacht had en een mooie herinnering!

  Heel erg bedankt!
 • Geplaatst door Renske Russens
  Super blij met mijn draairing!!
  Mooi materiaal, snelle service!

  Bedankt!

  Heb even flink reclame gemaakt voor je op verschillende Facebookgroepen.
 • Geplaatst door Janny Kenis
  Veel sneller dan gezegd was heb ik mijn supermooie moedermelk ring met geboortestenen van mijn 2 kinderen mogen ontvangen. Wat is de ring mooi geworden!! Ben erg tevreden! Ik kan het iedereen aanraden om naar Carolien toe te gaan voor een mooi sieraad!
 • Geplaatst door Sharon
  Lieve Carolien, heel erg bedankt voor het mooie sieraad. Nu mijn tweede aandenken en weer vakkundige, naar mijn wensen, gemaakt. Ontzettend blij mee!!
 • Geplaatst door Sophie
  Deze week is mijn collier met ketting binnengekomen! Prachtig, ik ben er heel blij mee. Dank je wel!
 • Geplaatst door Noor
  Deze week ontving ik de ring per post in een heel mooi pakketje met daarin de ring.
  Ik ben er heel blij mee! Een bijzonder mooi sieraad dat ik elke dag kan dragen .

  De ontvangst in molen was erg hartelijk. Dank je wel voor het meedenken zodat de ring helemaal naar wens is geworden!

  Hartelijke groeten,
  Noortje
 • Geplaatst door Janna
  Dank voor de prachtige hanger met moedermelk, een mooie herinnering aan een bijzondere periode. De drie geboortesteentjes zijn erg mooi in de ketting verwerkt. Ik ben er ontzettend blij mee!
 • Geplaatst door Robert
  Drie jaar geleden een heel mooi moedermelksieraad gemaakt door Carolien met melk uit de borstvoedingsperiode van onze dochter. Recent heeft ze weer een prachtig sieraad gemaakt met melk uit de borstvoedingsperiode van onze zoon. Mijn vrouw draagt de sieraden met liefde en trots.

  Daarnaast ook heel fijn contact gehad per e-mail. Veel dank!
 • Geplaatst door Wilma Adriaansen
  Mijn dochter en ik zijn heel fijn geholpen. Heel erg blij met mijn prachtige ring! Echt een eyecatcher. De ring was er sneller dan ik had gedacht! Bedankt!
 • Geplaatst door Amanda
  Wat heb ik een prachtige ring ontvangen, gevuld met melk van twee borstvoedingsperiodes. Een prachtig mooi aandenken. Ik ben hier ontzettend blij mee. Dankjewel Carolien!
 • Geplaatst door Sanne
  Superblij met mijn mooie subtiele melksieraad die ik elke dag kan dragen. Bedankt!
 • Geplaatst door Yasmine
  Snel geleverd. Ik ben erg blij met het mooie super verfijnde hangertje. Voor mijn dochtertje gemaakt voor later. En wellicht dat ik ‘m nu af en toe ook zal dragen. Nu is ze net twee jaar en ik geef nog altijd borstvoeding. Dankbaar en blij dat ik ook een wat tastbare herinnering voor haar heb voor later.
  Merci voor de professionele service! En de bijzondere kaart die erbij zat.

  Lieve groet,
  Yasmine
 • Geplaatst door Priyanka
  Van de week de ringen binnen gekregen en ze zijn echt prachtig!!
  Één met moedermelk en de ander met een haarlok. Na wat kleine aanpassingen zitten de ringen helemaal goed. Carolien super bedankt voor dit mooie aandenken

  Groetjes Priyanka
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door

Gastenboek

 • 28-05-2020 - Een prachtige ring gekregen met een mooie herinnering aan het...  lees meer
 • 23-05-2020 - Een prachtig sieraad ontvangen. Wat een mooie herinnering aan al...  lees meer
 • 22-05-2020 - Als cadeau voor mijn verjaardag en om een mooie periode...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2020 Moedersmooiste Sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel