Ervaringen van anderen

                             

Vernieuwen

 • Geplaatst door Suzan
  Wat een mooi cadeau vandaag, mijn stapelring is binnen! 4 kleine ringetjes van grote emotionele waarde. 3 ringetjes hebben een steentje matchend met een ring die mijn oma heeft gedragen. Het zijn er 3 ivm mijn 3 kinderen. Ook is de trouwring van mijn opa in de ringen verwerkt. En om de stapelring af te maken een ring met moedermelk toegevoegd. Veel mogelijkheden dus bij moedersmooistesieraden
 • Geplaatst door Laura bos
  Super ontvangen in het atelier, alles was mogelijk. en mijn armband is nog mooier als verwacht, heel blij mee! Vind het ook zo mooi dat haar naam in mijn handschrift op het tagje staat.
 • Geplaatst door Marjolein
  Erg blij met mijn ring. Ook zoveel eerder dan verwacht . Mooie herinnering voor onze borstvoeding periode die geweest is en die nog gaat komen.
 • Geplaatst door Lydia
  Zoveel sneller dan verwacht de mooie ring binnen gekregen. Fijn contact gehad van tevoren met snel en duidelijk antwoord op mijn vragen. De ring is simpel, maar schitterend en past perfect bij de stapelringen die ik al heb.
 • Geplaatst door Sharon
  Een super mooie ring besteld en eerder dan verwacht binnen! Hij is prachtig.
 • Geplaatst door Shana
  Waaaw
  Vandaag aangekregen en wat een pracht ketting ♡
  Juist vandaag werd mijn zoontje 4 maanden ♡
  Bedankt voor deze prachtige ketting en voor de super mooie afwerking.
  Het was het wachten echt wel waard.
  Ik raad iedere mama moedersmooiste aan ♡♡♡
 • Geplaatst door Emma
  Super blij met mijn prachtige ring! Fijn contact gehad met Carolien en alles is makkelijk geregeld. Echt vakmanschap!
 • Geplaatst door Bianca
  Super blij en tevreden ben ik met mijn ring. Drie geboorte stenen en een ring met moedermelk. Ik draag ze elke dag. Ooit zullen de ringen naar mijn kinderen gaan.
  Hele nette afwerking en afhandeling. Dank je
 • Geplaatst door Margreet de Haan - Bogaard
  Thuiskomen en dan een fantastisch mooie ketting met hanger krijgen van je man. Zo enorm blij mee! Had ooit gezegd dat ik heel graag een ketting wilde van Moedersmooiste, maar dat ik er 1 heb gekregen gemaakt van de allerlaatste keer kolven, dat is wel zo mooi❤️
  Heel erg bedankt voor dit prachtige sieraad als herinnering aan deze prachtige tijd met mijn dochtertje!
 • Geplaatst door Nadia
  Nog net op tijd voor onze dochter haar eerste verjaardag zijn er twee prachtige gouden ringen aangekomen met moedermelk en haarlokje. De sieraden zijn nu al zo dierbaar. Ook het contact met Carolien was erg prettig. Een aanrader voor iedere mama!
 • Geplaatst door Sanne de veer
  Was al een tijdje opzoek naar een ring die je niet overal tegen komt en wilde zo graag iets als symbool voor mezelf en mijn dochtertje! Na lang zoeken kwam ik bij moedersmooiste sieraden uit en wauw ik was verkocht zoveel bijzondere sieraden waar er voor mij echt een uit sprong die precies voor mij moeder en dochter uitbeeld😍 (edelsteen Agaath waar moeder en baby afgebeeld zijn)
  Heb deze ring cadeau gekregen en ben er ontzettend blij mee!
  Carolien super bedankt voor deze bijzondere ring.
 • Geplaatst door Lotte
  Erg blij met mijn mooie hangertje! En het arriveerde een stuk sneller dan verwacht. Aangezien het een verjaardagscadeautje voor mezelf was moest ik me dus wat langer beheersen om het open te maken fijn om op deze manier een tastbare herinnering te hebben aan de bijzondere periode van mij en mijn zoontje. Bedankt Carolien!
 • Geplaatst door Anouk
  2 prachtige ringen ontvangen. Deze laten maken vanwege het overlijden van mijn zoontje.
  1 met zijn haarlokje en 1 met moedermelk. Ontzettend kostbaar!

  Dankjewel Carolien voor dit moois!!
 • Geplaatst door Anouk
  Bijzonder mooie ringen gekregen als aandenken aan mijn overleden zoontje. 1 met haarlok en 1 met moedermelk.
  Ontzettend kostbaar!
  Bedankt Carolien!
 • Geplaatst door Danielle
  Samen met Carolien ideeën uitgewisseld om een mooie collier te creëren met moedermelk.
  Snelle service en prachtig eindresultaat. Enorm bedankt!
 • Geplaatst door Annemieke de Groot
  Net op het moment dat ik aan het afbouwen ben, kreeg ik mijn ring binnen. Prachtige ring (model Fleur in geelgoud) met een mooie herinnering aan die fijne momentjes met mijn zoon. De binnenkant is ook heel mooi gegraveerd en de ring kan als aanschuifring tegen mijn trouwring!

  De ring in de molen bij Carolien uitgezocht, moedermelk achtergelaten en binnen 4 weken was de ring klaar zeer tevreden!
 • Geplaatst door Rebecca
  Veel eerder dan verwacht heb ik gisteren mijn Lana ring ontvangen, wat een prachtige ring met een hele speciale herinnering. Ik kan nu met een gerust hart mijn borstvoedingsavontuur van 7,5 maand afsluiten. Zo dankbaar!
 • Geplaatst door Agnes
  Ik nu, 3 en half jaar verder, ben als uitvaartondernemer aan het kijken voor een familie die ik momenteel begeleid. Zie ik de as bedel die ik mijn vader gegeven heb. Koningsblauw, prachtig!
 • Geplaatst door Vera
  Zoveel eerder dan verwacht kwam ring Marlou aan. De ring is prachtig en de beste herinnering aan ons lange borstvoedingsavontuur. De namen van mijn 2 kindjes staan erin gegraveerd, subtiel maar maakt hem nog persoonlijker. Een sieraad voor het leven en van het leven ❤
 • Geplaatst door Marije
  Zo snel had ik mijn moedermelk armband niet verwacht. Wat een verrassing! En wat een prachtig resultaat! Nu al zo dierbaar. Dank je wel!
 • Geplaatst door Lenore
  Vanmiddag blij verrast met mijn moedermelk ketting!! Hij is prachtig, en sneller binnen dan gedacht!!
  Onwijs bedankt!!
  X
 • Geplaatst door Benedicte
  Net mijn draairing gekregen. Oh, wat is hij mooi! Precies zoals ik gehoopt had! En qua maat: niet te ruim, niet te strak, gewoon perfect! Dankjewel! Ik vind ‘m PRACHTIG!!! 😍
 • Geplaatst door Frouktje
  Ook ik mocht een prachtig moedermelk sieraad in ontvangst nemen. De bedel voor aan mijn Pandora armband is prachtig vervaardigd en een kostbare herinnering aan een bijzondere tijd. Dank je wel!
 • Geplaatst door Danny
  Een prachtige ring gekregen met een mooie herinnering aan het geven van borstvoeding. Heel mooi resultaat! Ook snel reacties gekregen na het opsturen van de melk en daarna was hij snel binnen.
 • Geplaatst door Linda
  Een prachtig sieraad ontvangen. Wat een mooie herinnering aan al die jaren borstvoeding.
  Hartelijk bedankt voor het fijne contact en de goede service!
 • Geplaatst door Sascha
  Als cadeau voor mijn verjaardag en om een mooie periode met mijn dochter af te sluiten mocht ik van mijn vrouw een moedermelk ring uitkiezen. En wat ben ik er blij mee! Ondanks dat ik deze periode eerder moest afsluiten dan gewenst, staat de melk voor mijn voedingsreis, ik heb het toch maar mooi gedaan! De ring is simpel en prachtig, en past precies bij mij! Bedankt!
 • Geplaatst door Yvet
  Dolblij met mijn mooie ring! Ik wilde graag een ring met moedermelk, maar de moedermelk liever aan de binnenkant dan aan de buitenkant. Dat was geen probleem voor Carolien. Ze reageerde snel (handig via Whatsapp) op mijn vragen en een aantal weken later heb ik de ring nu aan mijn vinger. 3 verschillende ringen die staan voor mijn man en 2 zoons. Zo mooi dat er moedermelk in verwerkt is, iets wat zo past bij mij als moeder is er nu voor altijd!
 • Geplaatst door Daniëlle
  Wauw, zoveel sneller dan ik had verwacht lag er een pakketje op de deurmat. De ring is zo mooi, erg elegant gemaakt, ik blijf ernaar kijken. Het handgeschreven briefje erbij maakte het erg persoonlijk. Carolien, onwijs bedankt! Ik ben er erg blij mee!
 • Geplaatst door Neel
  Bijna een maand geleden mijn bestelde ring met een vleugje moedermelk ontvangen! En verliefd op geworden. Mooi afgewerkt, vanuit elke hoek een andere kleur. Met trots draag ik dit sieraad. Het staat voor mij voor mijn inzet voor mijn kindje, onze momenten samen, de speciale eerste 13 maanden die ik mee heb mogen maken. Ter afsluiting van die periode is de ring, die de rest van haar leven ook bij haar zal horen. Dank je wel!
 • Geplaatst door Esther
  Precies een dag voor moederdag mijn mooie armband binnen! Een armband met twee moedermelkcomponentjes waar de namen van mijn kinderen op gegraveerd staan. En van allebei de geboortesteentjes eraan vast. Zo staat één sieraad, dus symbool voor allebei mijn kinderen.
 • Geplaatst door Evelien
  Mijn prachtige ring ontvangen. 3dunne ringetjes bij elkaar. Waardevolle herinnering van een bijzondere tijd. Erg blij mee hij is prachtig
 • Geplaatst door Marij
  Wauw, sprakeloos. In 2017 heb ik een ketting besteld met melk van de periode van mijn zoontje. Nu mijn dochter is geboren, wilde ik graag een uitbreiding. Ik ben in de molen geweest en wat ik eerst wilde, kon technisch niet. Maar je hebt enorm goed meegedacht en kwam met een ander idee. Vol spanning wachtte ik op de ketting: zoveel hoop, zoveel verwachtingen, dan kon alleen maar tegenvallen toch? Maar nee, het is nog mooier dan ik had gedacht. Op maat gemaakt, aangepast, een prachtige ketting ter herinnering aan een prachtige periode van mijn zoon en een nog lopende voedingsperiode van mijn dochter. Heel erg bedankt!!!
 • Geplaatst door Kim
  Hele mooie ring met moedermelk ontvangen. En hij was er ook nog eens heel erg snel!
  Ik draag hem met trots. Heel erg bedankt!
 • Geplaatst door Leonie
  Bedankt voor de goede en persoonlijke service! Ik ga de ring met de steen gemaakt van moedermelk met trots en plezier dragen! Een dierbare herinnering aan mijn hand ❣️.
  Prachtig verpakt bezorgd en ook het besteltraject en contact snel en eenvoudig. De ring was veel sneller klaar dan verwacht 👌🏻
 • Geplaatst door Kristel
  Mijn 2e moedermelkring net ontvangen. Mooier dan verwacht. Heel erg blij mee!
 • Geplaatst door Sophie
  Sneller dan verwacht lag het pakketje op de deurmat en dat in deze gekke tijden! Heel blij met de mooie ringen, precies zoals ik ze wilden.
 • Geplaatst door Sanne
  Er werd afgelopen zaterdag een pakje geleverd, ik had toch niets besteld?! Maar niets was minder waar. De moedermelkring die ik bestelde, na lang kiezen tussen de vele prachtige voorbeelden, was al aangekomen (na 3 weken!). Hij is zo ontzettend mooi, zo subtiel. Het is een fijne herinnering aan een toch wel emotionele periode. Enorm bedankt Carolien!
 • Geplaatst door Kim
  Wat een geweldige ring! Ik maakte het doosje open en schoot er helemaal van vol. (Kunnen ook nog hormonen zijn )
  De namen van mijn dochters staan er mooi ingegraveerd. Echt het mooiste sieraad dat ik bezit!
 • Geplaatst door Karlijn
  Wauw, wat een verrassing vanochtend op de deurmat! Zo veel sneller geleverd dan ik had verwacht, mooi verpakt, en vooral: wat een mooi collier. Enorm blij met het kleine zwarte hartje met die bijzondere herinnering erin verwerkt. Iets dat ik zeker veel zal dragen. Heel erg tevreden met je super service!
 • Geplaatst door Maartje
  Yes mijn pakketje binnen. Ik moest bijna huilen!
  Prachtige simpele armband met mijn moedermelk en een geboortesteentje.
  Hij past echt perfect en is echt heel mooi geworden.
  Super bedankt! ❤
 • Geplaatst door Dagmar
  Vandaag was mijn verjaardag. Ik werd door mijn man en 2 zoons (2,5 jaar en 6 maanden) verrast met 3 prachtige ringen, 1 met moedermelk en 2 met de geboortestenen van mijn jongens. Ontroerend mooi!!! Naast de trouwring, die mij bind aan mijn man, heb ik nu een tastbare verbintenis met mijn kinderen en aan de tijd dat ik ze met liefde voed/heb gevoed. Volgens mijn man waren ze er eerder dan verwacht, dus fantastisch dat ze op tijd waren voor mijn verjaardag!
 • Geplaatst door Thari
  Wat een verassing! Vandaag heb ik mijn prachtige moedermelkring met haarlokje van mijn dochter mogen ontvangen✨ Ik ben er onwijs trots op! Bedankt Carolien het is prachtig geworden.
 • Geplaatst door Tineke
  Heel erg bedankt voor het maken van mijn mooie ring (basic ring sublime silver, wit/melk). Ik vind hem elegant en fijntjes, niet te hoog, mooi glad afgewerkt en licht glanzend melk'steentje'. Ben er erg blij mee!
 • Geplaatst door Joney
  Gisteren kwam mijn moedermelk ring binnen
  Ik ben er zo blij mee en trots op. Dank je wel
 • Geplaatst door Lydia
  Wauw, wat een mooie ring heb ik vandaag ontvangen. Ik ben er heel blij mee!!
 • Geplaatst door Marieke
  Ik ben heel erg blij met mijn mooie hanger, het kleine hartje met moedermelk erin verwerkt. Een mooi aandenken aan een bijzondere tijd. Levertijd was veel sneller dan verwacht. Bedankt!
 • Geplaatst door Mandy
  Super blij met mijn bestelde ketting, heel erg netjes en kwalitatief mooi.
  Caroline enorm bedankt om ons avontuur zo mooi te verwerken
 • Geplaatst door Anne Nolmans
  Wat een mooi persoonlijk sieraad. Ik ben er super blij mee. Mijn dochter en onze band dicht bij mij voor altijd. Snelle service ook in België. Bedankt dat jullie dit mogelijk maken.

  Veel liefs,
  Anne
 • Geplaatst door Asmara
  Ik ben enorm blij met mijn nieuwe ketting (kleine druppel). Hij is heel subtiel, mooi afgewerkt en leuk verpakt. Ook de communicatie ivm het ontvangen van de moedermelk en de wachttijd was zeer aangenaam. De ketting kwam zelfs eerder dan verwacht!

  Het betekent enorm veel voor mij om met dit sieraad een mooie periode af te sluiten. De zorg die Carolien in het sieraad heeft gestoken geeft haar liefde voor haar kunstwerk weer.

  Ik ben zeer tevreden en kan het iedereen aanraden.
 • Geplaatst door Lisa Dijserinck
  Ik was al even op zoek naar een mooie borstvoedingsring en kwam al snel op deze prachtige site terecht. Ik maakte een afspraak met Carolien en werd er zo warm ontvangen in de prachtige molen. Het was even rijden vanuit België, maar was meer dan de moeite waard. Ik vond de ringen nog mooier in het echt dan op foto. We bekeken samen de mogelijkheden en stelden de voor mij perfecte ring samen. Ondanks dat ik voor een fijn model koos was het toch mogelijk de naam en geboortedatum van mijn zoontje er in te graveren. Op zoek naar een mooie herinnering aan een mooie periode tussen moeder en kind? Zoek niet langer. In zou het iedereen aanraden! Ik draag mijn borstvoedingsring met trots!
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door

Ervaringen van anderen

 • 31-07-2020 - Wat een mooi cadeau vandaag, mijn stapelring is binnen! 4...  lees meer
 • 23-07-2020 - Super ontvangen in het atelier, alles was mogelijk. en mijn...  lees meer
 • 22-07-2020 - Erg blij met mijn ring. Ook zoveel eerder dan verwacht...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2020 Moedersmooiste Sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel