Ervaringen van anderen

                             

Vernieuwen

 • Geplaatst door Melanie
  Mijn kettinghanger met moedermelk en goud vlokjes is binnengekomen. Een stuk sneller als dat ik had verwacht.
  Ik ben er super blij mee een unieke ketting die symbool staat voor mijn kinderen.

  Heel erg bedankt !
 • Geplaatst door Daniëlle
  Wauw! Vandaag mijn ring ontvangen. Ontzettend blij ermee, wat is hij prachtig ♡ Dankjewel!
 • Geplaatst door Shannon
  Wauw, wat een prachtige ring heb je voor me gemaakt. Hoe bijzonder is het dat mijn moedermelk in een ring is verwerkt! Deze ring zal me voor altijd herinneren aan de fijne borstvoedingsperiode. Heel erg bedankt Carolien!
 • Geplaatst door Laura
  Ik weet niet hoe Carolien het doet, maar in een kort telefoongesprek heeft ze precies weten te ontdekken wat voor ring bij me past. Zelfs zonder dat ik dat zelf precies wist. Een prachtige, elegante en tijdloze ring waardoor ik de borstvoedingsperiode aan mijn twee meisjes met nog meer dankbaarheid zal herinneren. Carolien, dank voor dit prachtige en zo goed getroffen geschenk!
 • Geplaatst door Els
  Een juweel zo speciaal en gemaakt met mijn melk voor mijn kleine meid! Ben je heel dankbaar voor het maken van het juweel! Heb moeten vechten voor de borstvoeding, maar ondertussen al 9 maanden groeit ze op mijn melk! Een oprechte dank je wel zo kunnen we voor altijd denken aan dit mooie borstvoedingsavontuur wat hopelijk nog lang niet ten einde is
 • Geplaatst door Floor
  Vandaag een ontzettend mooi kado gekregen van mijn man. Wat een prachtig pronkstuk is het geworden. De ring past goed bij me en is prachtig afgewerkt met een haarlokje van onze zoon. Het is zo kostbaar en ik wil je bedanken voor het maken van zoiets moois.
 • Geplaatst door Annika Van Der Vliet
  Ik ben echt ontzettend blij met de armband (die ik van mijn vriend heb gekregen) die je hebt gemaakt. Hij is prachtig met de geboortestenen en het hartje van moedermelk. Subtiel en heel bijzonder! Bedankt!
 • Geplaatst door Agnes
  Bedankt Carolien. Door met mij mee te willen denken en durven heb ik nu iets wat goud waard is voor mij. Ook al is de melk op, ik kom zeker terug om je nieuwe site te bekijken. Heel benieuwd! Succes met je mooie werk.
 • Geplaatst door Anneloes
  Gisteren mijn moedermelk ketting binnen gekregen. Ik ben hier heel blij mee! Voor mij is dit een prachtige en emotionele afsluiting van de borstvoeding die ik aan mijn 3 kinderen heb mogen geven.
 • Geplaatst door Richard
  Vandaag 2 prachtige ringen ontvangen. Wat een waanzinnig mooi cadeau met eeuwige waarde. Daar zijn wij heel blij mee. Dank, Carolien!
 • Geplaatst door Yadelys
  Prachtige moedermelk ring met de geboortestenen van mijn kinderen laten maken. Heel mooi en vakkundig gemaakt. Dankjewel voor de prachtige herinnering Carolien. Wat een talent!
 • Geplaatst door Annelies
  Heel persoonlijk geholpen en Carolien dacht goed mee over wat bij mij zou passen.
  Ik ben heel erg blij met de super mooie ring van moedermelk en de drie ringetjes met geboortestenen van de kids. Wat fijn om mezelf dit cadeau te doen!

  Dank voor de super service!
 • Geplaatst door Brenda
  2 moedermelk ringen op de website spraken mij aan. Daarom had ik aan Carolien gevraagd of het er wat te combineren viel tot 1 ring. Dat kon! Nu (sneller dan verwacht) in het bezit van een extra gepersonaliseerde ring. Prachtig, helemaal blij mee.
  Carolien, bedankt!
 • Geplaatst door Annemarie
  Vandaag kreeg ik, veel eerder dan verwacht, mijn ketting. Mooi, subtiel en nóg mooier dan verwacht. Dankjewel!
 • Geplaatst door Nga
  Hoii Carolien,

  Heel erg bedankt voor de prachtige ring! De persoonlijke aandacht vond ik heel prettig.
 • Geplaatst door Kim
  Vandaag heb ik een prachtige moedermelk ring mogen ontvangen. Passend bij mijn bestaande ring. Bedankt Carolien voor het persoonlijke advies, mijn strakke bestaande ring met de nieuwe bolletjes- moedermelk ring- naast elkaar maakt een speels effect
 • Geplaatst door Bianca
  Vandaag ontving ik mijn moedermelk ring. Eerder dan verwacht. Wat is hij mooi! Maat is perfect en hij is precies zoals ik had gehoopt op basis van de foto's op de site. Gravure ziet er ook mooi uit. Heel blij mee! Wat een bijzonder aandenken.
 • Geplaatst door Laura
  Wat een prachtige ring! Ik ben er erg blij mee en zal hem met trots dragen. Ontzettend bedankt!
 • Geplaatst door Valentine Brocatus
  Subliem! Net zoals ik al bij de ervaringen van anderen las, mocht ik mijn pakketje ruim op tijd ontvangen. Super fijn om de postbode onverwachts voor de deur te zien met zo'n speciaal pakketje. Ik was ook aangenaam verrast bij het openmaken. Mijn moedermelkring was met de grootste zorg ingepakt en naar mijn gevoel ook vervaardigd. Ik koos voor de subtiele 'Belle' met de namen van mijn tweelingdochters erin gegraveerd. Ik ben zo tevreden dat ik twijfel om nog een bijpassende armband te bestellen.
  Moedermelkjuweeltjes zijn standaard niet goedkoop (wat logisch is), maar ik heb er met ongelofelijk veel plezier de prijs voor betaald. Carolien is een topper in haar vak en als ik ooit nog een persoonlijk juweeltje nodig heb, weet ik haar te vinden. Super hard bedankt, Carolien, voor dit prachtige juweeltje.
 • Geplaatst door Jorien
  Ik kreeg van mijn vriend een bon van Moedersmooistesieraden voor mijn eerste moederdag en bestelde een sierraad van moedermelk. De ring is echt prachtig in zijn eenvoud! Helemaal het geld waard.
 • Geplaatst door Tanya
  Dank voor het mooie sierraad! Bijzonder om de kraamperiode af te sluiten met deze mooie herinnering en dank voor de goede hulp en meedenken bij het uitzoeken van het sierraad.
 • Geplaatst door Lieke
  Van mijn man een moedermelk ring gekregen met bladgoud erin. Super mooi geworden. Erg blij mee! Bijzonder kado om te krijgen!
 • Geplaatst door T. Pham
  Lieve Carolien,

  Dankjewel voor de snelle service! Veel eerder binnen, dan dat ik verwacht had. De mooie moedermelkring zal ik met plezier dragen!

  Dankjewel voor alles, ik zal zeker nog een keertje bestellen.

  Veel liefs,

  Thipjula
 • Geplaatst door Tessy
  Wat een ontzettende mooie ring! Eerder dan ik had verwacht kreeg ik de ring binnen en het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Een ring die ik met veel trots draag! Dankjewel Carolien
 • Geplaatst door Marleen
  Een prachtige ring ontvangen met een zeer waardevolle betekenis. Mooi vormgegeven en het contact was erg prettig. Mooi dat je dit doet Carolien!
 • Geplaatst door Karlien
  Vandaag me ring ontvangen super blij mee heel mooi geworden! dierbare herinnering aan de borstvoedig periode met mij kleine man.
  Het fijne vind ik ook dat je vis whats app contact kan openen en alles kan vragen super service.

 • Geplaatst door De wit
  Heel blij met mijn moedermelkring! Een prachtige herinnering aan het jarenlange voeden van onze vijf kids! Dankjewel!
 • Geplaatst door Harrie Huibers
  Wat een prachtig sieraad met handgeschreven tekst gravure van de overleden moeder van mijn vrouw. Ze was er helemaal ondersteboven van.
  Hartelijk dank voor dit mooie moment.
 • Geplaatst door Audrey
  Wat een ongelofelijk mooi cadeau zo vlak voor de feestdagen.
  Een heel mooi klassiek, strak afgewerkt ringetje. Precies zoals verwacht en mooi ingepakt met extra aandacht. De ouderwetse foto ga ik inlijsten ♡
 • Geplaatst door Jantine de Jongh
  Mijn kerstcadeautje kwam eerder dan verwacht wat een prachtige verrassing. Zo blij met het resultaat en geniet er nu extra van tijdens het voeden van mijn dochter als ik er naar kijk.

  Carolien bedankt.
 • Geplaatst door Yentl Alleman
  Vandaag mijn moedermelk halsketting ontvangen!
  Ik ben er helemaal ondersteboven van.. zo een knap juweeltje..
  Ik hou er volledig van!
  Een enorme grote en gemeende dankjewel!
 • Geplaatst door Annejet
  Vandaag mijn moedermelk sieraad ontvangen van Carolien. Sneller dan ik had verwacht, dus eigenlijk is het een prachtig mooi kerstcadeau voor mezelf ❣️
  Ik ben ontzettend blij met dit mooie sieraad welke symbool staat voor een bijzonder en unieke periode in ons leven. Carolien, dank je wel hiervoor !
 • Geplaatst door Marloes
  Super tevreden met hoe alles is verlopen, levering ging snel van zowel de spullen om melk op te sturen als de ring zelf. De ring is prachtig, subtiel, precies zoals ik hem wilde. Heel erg bedankt!
 • Geplaatst door Marinda
  Wat een blijheid toen gisteren mijn collier veel eerder dan verwacht werd bezorgd. Het maakte mijn dag :-) prachtig sieraad, heel mooi aandenken aan een bijzondere tijd, ik draag het met trots! Heel erg bedankt!
 • Geplaatst door Aileen
  Wat ben ik ontzettend blij met het resultaat! De stapelringen passen perfect bij elkaar en ik vind de afwerking heel mooi. Hier ga ik nog jaren plezier van hebben. Ook de snelle en vriendelijke communicatie was heel fijn.
  Heel erg bedankt dat je voor ons dit hebt willen doen!
  Voor alle mensen die aan hwt oriënteren zijn: zoek niet verder! Moedersmooiste maakt echt de mooiste sierraden

  Liefs Aileen
 • Geplaatst door Anne-Marieke
  Veel sneller dan verwacht kwam mijn mooie armband binnen! Zo mooi en heel bijzonder om te ontvangen. In overleg met Carolien de vorm en afmetingen van de bedel bepaald. Het is een heel mooi en persoonlijk sierraad geworden. Ontzettend blij mee!
 • Geplaatst door Cecile
  Wat een prachtige ring, heel erg blij mee!
  Fijne communicatie, mooi ingepakt en staat prachtig om mijn vinger. Ik heb lang getwijfeld, dus doe je dat ook? Ik zeg: DOEN! <3
 • Geplaatst door Hilde
  Wauw, bedankt Carolien, voor de mooie set ringen!
  Ik wilde graag mijn eigen set stapelringen samenstellen, met twee moedermelk ringen, voor elk van mijn twee kinderen ééntje, in combinatie met een ring met geboortesteen. Hiervoor had ik veelvuldig mailcontact met Carolien. Ik hoefde nooit lang te wachten op een reactie.
  Door het lezen van de ervaringen van anderen wist ik dat de levering wel eens sneller kon zijn dan verwacht. Toch werd ik binnen 4 weken verrast door de bezorger!
  Ik ben erg blij met de ringen, ze zijn prachtig! Ik draag het met trots, een mooie tastbare herinnering aan een bijzondere periode, waar ik nu nog middenin zit!
 • Geplaatst door Michelle
  Wat een verrassing toen mijn moedermelkring binnen kwam! Veel sneller dan verwacht, dat is altijd leuk.
  Zo blij als een kind toen ik de afzender zag en ontroerd toen ik het doosje open maakte. ❤
  Wat een bijzonder sieraad. Ik ben er ontzettend blij mee. Bedankt!
 • Geplaatst door Berdien
  Wat ben ik blij met mijn ketting.
  Hij is echt heel mooi geworden.
  Zo heb ik mijn overleden dochters altijd zichtbaar bij mij.

  Carolien dank je wel voor het mee denken en de service die jij verleent.
 • Geplaatst door Sandra
  Heel blij met mij stapelringen. Veel sneller dan verwacht zijn ze af. Mooie herinnering van een periode waar ik een haat/liefde verhouding mee heb gehad. Prachtig gegraveerd en de geboortesteen is ook heel mooi. Bedankt!
 • Geplaatst door Liesbeth
  Zojuist mijn pandora moedermelk kraal ontvangen! Super blij mee.
  Dank voor het fijne contact en vlotte levering
 • Geplaatst door Fiona
  Wauw, dat was mijn eerste reactie. Drie ringen, één met moedermelk en de andere met geboortesteentjes. Wat zijn ze mooi, nog mooier dan gedacht 🥰

  Heel erg bedankt voor deze mooie manier van herinneren van deze periode!
 • Geplaatst door Ellen
  Lieve Carolien!
  Wat heb jij een fantastisch sieraad voor mij gemaakt! Ik ben er zo blij mee. Een met mijn moedermelk en nog twee met de geboortestenen van mijn kinderen. Voel me trots als ik er naar kijk. Twee prachtige kinderen, ons gezin compleet. En dat is bezegeld met deze prachtige en dierbare ringen. Je hebt me ontzettend goed geholpen tijdens de afspraak. Het was de reisafstand meer dan waard. Allerlei verschillende modellen en combinaties laten zien. Het idee wat ik in mijn hoofd had heb je nog mooier gemaakt. Goed aangesloten bij mijn wensen. Nu heb ik 3 mooie ringen die ik de rest van mijn leven met trots zal dragen. En die ik later door kan geven aan mijn dochter.
  Carolien, wat ben jij goed in je vak! Ik hoop dat je nog heel veel mensen blij mag maken met je mooie sieraden. Ik kan het iedereen ieder geval iedereen aanraden!
  Liefs Ellen
 • Geplaatst door Dana
  Zo in de wolken met mijn ringen! Dankje om deze mooie herinnering fysiek te maken!
 • Geplaatst door Kim
  Tijdens mijn waarschijnlijk laatste borstvoedingsperiode van mijn 3e zoon kwam ik een stukje tegen over sieraden met/van moedermelk tegen. Mijn twee oudste heb ik ook aan de borst gehad en ik ervaar nu weer hoe fantastisch het is om zo'n klein wezentje te mogen voeden. Deze periodes wil ik mij graag mijn hele leven blijven herinneren,vandaar dat ik erg blij ben met mijn melkdruppeltje
 • Geplaatst door Linda
  Wederom super tevreden met de mooie ring die ik ontvangen heb (en ook weer sneller dan verwacht)! 2 jaar geleden mijn 1e bestelling gedaan (tekstring en melk ring zilver) en wilde er nu 1 bij voor onze nieuwe aanwinst. Heb Carolien gevraagd of ze een leuk idee had hiervoor. Ik kreeg snel een reactie en heb nu een iets kleinere melkring en de naam van de 2e op de tekstring erbij. Wat ziet t er weer mooi uit! Super bedankt!
 • Geplaatst door Eveline
  Een prachtig stijlvol, lief en eenvoudig moedermelk sieraad voor mijn hand. Precies zoals ik voor ogen had. Dank je wel! Ben er super blij mee! Draag hem met trots.
  Snelle levering (4 weken ongeveer). 1 nadeel vond ik de levering in de brievenbus, ik hoefde niet te tekenen voor ontvangst. Dat betekende dat mijn ring een nacht in de bus buiten heeft gelegen. Wel gewaagd voor een duur sieraad, maar het is goed gekomen!
 • Geplaatst door Barbera
  Dit weekend heb ik mijn hanger gekregen, en wat spannend was het om het doosje uit te pakken en te kijken hoe het uiteindelijk geworden is. En ik ben heel blij met het resultaat! Met het silhouet van het geboortekaartje, het ronde melksteentje en de ring met de namen van mijn drie kinderen er omheen ziet het er heel klassiek en stijlvol uit. Ik draag hem met trots!
 • Geplaatst door Lieve
  Correcte communicatie, netjes de kit thuis gekregen met duidelijke instructies.
  Vandaag m’n sieraad in de bus gehad en het was exact waar ik op hoopte. En zo mooi verpakt! Het maakte heel wat emoties los. Dit sieraad is voor mij de mooiste afsluiter van een heel zware, maar o zo prachtige periode die ik voor altijd zal koesteren.
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door

Ervaringen van anderen

 • 27-02-2021 - Mijn kettinghanger met moedermelk en goud vlokjes is binnengekomen. Een...  lees meer
 • 26-02-2021 - Wauw! Vandaag mijn ring ontvangen. Ontzettend blij ermee, wat is...  lees meer
 • 25-02-2021 - Wauw, wat een prachtige ring heb je voor me gemaakt....  lees meer
berichten lezen en plaatsen
© 2014 - 2021 Moedersmooiste Sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel