Ervaringen van anderen

                             

Vernieuwen

 • Geplaatst door Judith
  Hoi Carolien,

  Vandaag heb ik samen met mijn man een super leuk postpakje opengemaakt met mijn prachtige hangertje erin! Dankjewel voor je mooie werk. Hier ga ik heeeel lang van genieten!!
  Voor de nieuwsgierigen..ik kon gelijk bij Carolien terecht voor een persoonlijke afspraak in de molen en de levering ging super vlot! Aanraderrrrr
 • Geplaatst door Inge
  Wat een prachtige ring ontving ik afgelopen weekend van je. Heel erg bedankt, ik ben er zo blij mee! De ring is naar voorbeeld van een bestaand model, maar met een paar aanpassingen die ik graag wilde. Via Whatsapp hebben we goed contact gehad hierover en mijn wensen waren gelukkig allemaal mogelijk. De ring past perfect. Ik heb 'm direct om gedaan en ik doe 'm nooit meer af!
 • Geplaatst door Patricia
  Ik kwam gezellig langs in de molen en al snel hadden we een armbandje naar mijn wens samen gesteld.
  Ik had het armbandje zo snel nog niet verwacht, want er waren pas 3 weken verstreken! Maar wat een welkome verassing was het! Ik ben zo trots op mijn borstvoedings avontuur en met deze armband zal ik voor altijd aan deze bijzondere tijd terugdenken. Bedankt Carolien en wie weet tot ziens
 • Geplaatst door Melanie
  Wouw! Fantastisch! Veel eerder dan verwacht lag hij vandaag op de mat. De ring is echt prachtig!
  Hij is precies zoals ik hem in mijn hoofd had. Ik ben helemaal verliefd, wat een vakwerk! Hartelijk bedankt! Zelfs het graveren in de súper smalle ringen is gelukt!
 • Geplaatst door Tatjana
  Na goed app contact met Carolien was ik er snel uit wat ik graag wilde en uiteindelijk is de ring nog zoveel mooier geworden dan ik had gehoopt!
  Ik hoop dat ooit in de verre toekomst mijn dochtert hem ook nog kan dragen met trots.
  Heel erg bedankt Carolien!
 • Geplaatst door Suzanne
  Wauw! Ik heb mijn ring nu een paar weken om en ben er elke dag weer verliefd op 😍
  Een stapelvariant met een moedermelkbolletjesring en 2 smalle ringen met geboortesteentjes..Dat het je gelukt is om daar nog de namen van mijn meiden en geboortedatum in te krijgen.. Caroline denkt mee, geeft je een welkom gevoel in de molen en is geduldig.. Deze twijfelaar is mega dolgelukkig dat ze voor jou heeft gekozen!! Heel erg bedankt!!
 • Geplaatst door Francisca
  Na lang twijfelen heb ik dan toch mijn moedermelkhanger besteld. Er stond in de mail kan 7 tot 8 weken duren. Het heeft maar 4 wekem geduurd. Wat ben ik blij met mijn hanger. Voor altijd draag ik de herinnering van het voeden van mijn zoontje bij me. Mocht er nog een 2de kindje komen, bestel ik er zeker weer 1 hier❤️
 • Geplaatst door Naomi
  Heel heel heel blij met mijn mooie ketting, hij was eerder dan verwacht. Ben de koning te rijk. Dank je wel
 • Geplaatst door Anne
  Bedankt voor de prachtige ringen. Snel geleverd en precies zoals ik had gehoopt! Dankjewel Carolien!
 • Geplaatst door Marjan
  Ik ben echt zo blij met mijn ketting die je speciaal voor mij hebt aangepast naar jongetje ipv vlinder!
  Heb nog steeds melk in de vriezer, en ooit heb ik mijn moeder een Pandora armband gegeven, dus kan us groot dat ik binnenkort ook nog een bedel bestel!
  Zo blij ben ik met het eindresultaat.

  Zeer blonde haarlok is idd goed zichtbaar!

  Mensen die niet weten wat het is denken een maansteen te zien!

  Nogmaals erg bedankt, ook voor hoe de ketting bij mij aankwam. Niet (helemaal) verwacht en daarom een cadeau!
 • Geplaatst door Hanneke
  Net de ring binnen gekregen die ik had besteld na 25 maanden borstvoeding. Ik heb de "moedermelk ring zilver balletjes" besteld. Het 'steentje' met de bv is mooi klein, past bij mijn kleine handen. De maat van de ring klopt precies. Blij mee!
 • Geplaatst door Marjan
  Heb een hele mooie ketting ontvangen met een haarlokje van mijn zoontje (nu bijna 6 jaar oud) en in plaats van een vlinder een jongetje. Dank daarvoor!!
  Mensen denken dat het een maansteen oid is en alleen een klein aantal mensen weet hoe en wat.
  Wellicht dat ik (heb nog ingevroren melk) nog een pandora bedel ga bestellen. Heb zelf niet de armband maar mijn moeder wel.

  En twijfel of ik nog een geboorte steen wil, maar dat kan altijd nog!

  Nogmaals dank voor hetgeen je gedaan hebt!!
 • Geplaatst door Marcella
  Hele mooie ketting ontvangen. En veel eerder dan verwacht. Ik ben er ontzettend blij mee. Bedankt!
 • Geplaatst door Kelly
  Heel blij met mijn ring om het eerste jaar van ons kindje te vieren. Bedankt!
 • Geplaatst door Corine
  Een prachtige ring laten maken om de eerste 4 jaar moederschap mee af te sluiten. Op basis van een bestaand ontwerp hebben we een nieuwe ring gemaakt, waarbij Carolien goed heeft meegedacht en geadviseerd. Een vakvrouw!
 • Geplaatst door Vivian
  16-08-2020 is onze dochter 1 geworden dus tijd om mijn Moedermelk op te sturen voor het sieraad. vandaag 29-08-2020 ontving is veel sneller dan verwacht mijn sieraad!!!
  Ik ben ontzettend blij en en draag het nu al met trots!
  Bedankt Carolien,
  voor het mooie sieraad en de fijne communicatie.
  Wat jij schrijft waar je voor staat op de site is 100% waar!
 • Geplaatst door Ashley
  Een hele mooie ketting, snel geleverd. Goede service waarbij je op de hoogte wordt gehouden of de melk al is aangekomen, of je pakketje onderweg is. Top dus
 • Geplaatst door Anne
  Ik ontving net mijn moedermelk ring. Veel eerder dan verwacht! Een mooie tastbare herinnering aan een bijzondere periode! Deze wordt uiteraard met veel trots gedragen!
 • Geplaatst door Sanne
  Wat heb je een prachtige hanger voor me gemaakt, Carolien. De combinatie van degene die je website had staan met daarbij de geboortesteen van mijn dochter. Een bijzondere herinnering die me altijd zal doen denken aan de tijd dat ik mijn dochter groot heb zien worden op mijn melk en die ik voor altijd bij me kan dragen. Ontzettend bedankt!
 • Geplaatst door Suzan
  Wat een mooi cadeau vandaag, mijn stapelring is binnen! 4 kleine ringetjes van grote emotionele waarde. 3 ringetjes hebben een steentje matchend met een ring die mijn oma heeft gedragen. Het zijn er 3 ivm mijn 3 kinderen. Ook is de trouwring van mijn opa in de ringen verwerkt. En om de stapelring af te maken een ring met moedermelk toegevoegd. Veel mogelijkheden dus bij moedersmooistesieraden
 • Geplaatst door Laura bos
  Super ontvangen in het atelier, alles was mogelijk. en mijn armband is nog mooier als verwacht, heel blij mee! Vind het ook zo mooi dat haar naam in mijn handschrift op het tagje staat.
 • Geplaatst door Marjolein
  Erg blij met mijn ring. Ook zoveel eerder dan verwacht . Mooie herinnering voor onze borstvoeding periode die geweest is en die nog gaat komen.
 • Geplaatst door Lydia
  Zoveel sneller dan verwacht de mooie ring binnen gekregen. Fijn contact gehad van tevoren met snel en duidelijk antwoord op mijn vragen. De ring is simpel, maar schitterend en past perfect bij de stapelringen die ik al heb.
 • Geplaatst door Sharon
  Een super mooie ring besteld en eerder dan verwacht binnen! Hij is prachtig.
 • Geplaatst door Shana
  Waaaw
  Vandaag aangekregen en wat een pracht ketting ♡
  Juist vandaag werd mijn zoontje 4 maanden ♡
  Bedankt voor deze prachtige ketting en voor de super mooie afwerking.
  Het was het wachten echt wel waard.
  Ik raad iedere mama moedersmooiste aan ♡♡♡
 • Geplaatst door Emma
  Super blij met mijn prachtige ring! Fijn contact gehad met Carolien en alles is makkelijk geregeld. Echt vakmanschap!
 • Geplaatst door Bianca
  Super blij en tevreden ben ik met mijn ring. Drie geboorte stenen en een ring met moedermelk. Ik draag ze elke dag. Ooit zullen de ringen naar mijn kinderen gaan.
  Hele nette afwerking en afhandeling. Dank je
 • Geplaatst door Margreet de Haan - Bogaard
  Thuiskomen en dan een fantastisch mooie ketting met hanger krijgen van je man. Zo enorm blij mee! Had ooit gezegd dat ik heel graag een ketting wilde van Moedersmooiste, maar dat ik er 1 heb gekregen gemaakt van de allerlaatste keer kolven, dat is wel zo mooi❤️
  Heel erg bedankt voor dit prachtige sieraad als herinnering aan deze prachtige tijd met mijn dochtertje!
 • Geplaatst door Nadia
  Nog net op tijd voor onze dochter haar eerste verjaardag zijn er twee prachtige gouden ringen aangekomen met moedermelk en haarlokje. De sieraden zijn nu al zo dierbaar. Ook het contact met Carolien was erg prettig. Een aanrader voor iedere mama!
 • Geplaatst door Sanne de veer
  Was al een tijdje opzoek naar een ring die je niet overal tegen komt en wilde zo graag iets als symbool voor mezelf en mijn dochtertje! Na lang zoeken kwam ik bij moedersmooiste sieraden uit en wauw ik was verkocht zoveel bijzondere sieraden waar er voor mij echt een uit sprong die precies voor mij moeder en dochter uitbeeld😍 (edelsteen Agaath waar moeder en baby afgebeeld zijn)
  Heb deze ring cadeau gekregen en ben er ontzettend blij mee!
  Carolien super bedankt voor deze bijzondere ring.
 • Geplaatst door Lotte
  Erg blij met mijn mooie hangertje! En het arriveerde een stuk sneller dan verwacht. Aangezien het een verjaardagscadeautje voor mezelf was moest ik me dus wat langer beheersen om het open te maken fijn om op deze manier een tastbare herinnering te hebben aan de bijzondere periode van mij en mijn zoontje. Bedankt Carolien!
 • Geplaatst door Anouk
  2 prachtige ringen ontvangen. Deze laten maken vanwege het overlijden van mijn zoontje.
  1 met zijn haarlokje en 1 met moedermelk. Ontzettend kostbaar!

  Dankjewel Carolien voor dit moois!!
 • Geplaatst door Anouk
  Bijzonder mooie ringen gekregen als aandenken aan mijn overleden zoontje. 1 met haarlok en 1 met moedermelk.
  Ontzettend kostbaar!
  Bedankt Carolien!
 • Geplaatst door Danielle
  Samen met Carolien ideeën uitgewisseld om een mooie collier te creëren met moedermelk.
  Snelle service en prachtig eindresultaat. Enorm bedankt!
 • Geplaatst door Annemieke de Groot
  Net op het moment dat ik aan het afbouwen ben, kreeg ik mijn ring binnen. Prachtige ring (model Fleur in geelgoud) met een mooie herinnering aan die fijne momentjes met mijn zoon. De binnenkant is ook heel mooi gegraveerd en de ring kan als aanschuifring tegen mijn trouwring!

  De ring in de molen bij Carolien uitgezocht, moedermelk achtergelaten en binnen 4 weken was de ring klaar zeer tevreden!
 • Geplaatst door Rebecca
  Veel eerder dan verwacht heb ik gisteren mijn Lana ring ontvangen, wat een prachtige ring met een hele speciale herinnering. Ik kan nu met een gerust hart mijn borstvoedingsavontuur van 7,5 maand afsluiten. Zo dankbaar!
 • Geplaatst door Agnes
  Ik nu, 3 en half jaar verder, ben als uitvaartondernemer aan het kijken voor een familie die ik momenteel begeleid. Zie ik de as bedel die ik mijn vader gegeven heb. Koningsblauw, prachtig!
 • Geplaatst door Vera
  Zoveel eerder dan verwacht kwam ring Marlou aan. De ring is prachtig en de beste herinnering aan ons lange borstvoedingsavontuur. De namen van mijn 2 kindjes staan erin gegraveerd, subtiel maar maakt hem nog persoonlijker. Een sieraad voor het leven en van het leven ❤
 • Geplaatst door Marije
  Zo snel had ik mijn moedermelk armband niet verwacht. Wat een verrassing! En wat een prachtig resultaat! Nu al zo dierbaar. Dank je wel!
 • Geplaatst door Lenore
  Vanmiddag blij verrast met mijn moedermelk ketting!! Hij is prachtig, en sneller binnen dan gedacht!!
  Onwijs bedankt!!
  X
 • Geplaatst door Benedicte
  Net mijn draairing gekregen. Oh, wat is hij mooi! Precies zoals ik gehoopt had! En qua maat: niet te ruim, niet te strak, gewoon perfect! Dankjewel! Ik vind ‘m PRACHTIG!!! 😍
 • Geplaatst door Frouktje
  Ook ik mocht een prachtig moedermelk sieraad in ontvangst nemen. De bedel voor aan mijn Pandora armband is prachtig vervaardigd en een kostbare herinnering aan een bijzondere tijd. Dank je wel!
 • Geplaatst door Danny
  Een prachtige ring gekregen met een mooie herinnering aan het geven van borstvoeding. Heel mooi resultaat! Ook snel reacties gekregen na het opsturen van de melk en daarna was hij snel binnen.
 • Geplaatst door Linda
  Een prachtig sieraad ontvangen. Wat een mooie herinnering aan al die jaren borstvoeding.
  Hartelijk bedankt voor het fijne contact en de goede service!
 • Geplaatst door Sascha
  Als cadeau voor mijn verjaardag en om een mooie periode met mijn dochter af te sluiten mocht ik van mijn vrouw een moedermelk ring uitkiezen. En wat ben ik er blij mee! Ondanks dat ik deze periode eerder moest afsluiten dan gewenst, staat de melk voor mijn voedingsreis, ik heb het toch maar mooi gedaan! De ring is simpel en prachtig, en past precies bij mij! Bedankt!
 • Geplaatst door Yvet
  Dolblij met mijn mooie ring! Ik wilde graag een ring met moedermelk, maar de moedermelk liever aan de binnenkant dan aan de buitenkant. Dat was geen probleem voor Carolien. Ze reageerde snel (handig via Whatsapp) op mijn vragen en een aantal weken later heb ik de ring nu aan mijn vinger. 3 verschillende ringen die staan voor mijn man en 2 zoons. Zo mooi dat er moedermelk in verwerkt is, iets wat zo past bij mij als moeder is er nu voor altijd!
 • Geplaatst door Daniëlle
  Wauw, zoveel sneller dan ik had verwacht lag er een pakketje op de deurmat. De ring is zo mooi, erg elegant gemaakt, ik blijf ernaar kijken. Het handgeschreven briefje erbij maakte het erg persoonlijk. Carolien, onwijs bedankt! Ik ben er erg blij mee!
 • Geplaatst door Neel
  Bijna een maand geleden mijn bestelde ring met een vleugje moedermelk ontvangen! En verliefd op geworden. Mooi afgewerkt, vanuit elke hoek een andere kleur. Met trots draag ik dit sieraad. Het staat voor mij voor mijn inzet voor mijn kindje, onze momenten samen, de speciale eerste 13 maanden die ik mee heb mogen maken. Ter afsluiting van die periode is de ring, die de rest van haar leven ook bij haar zal horen. Dank je wel!
 • Geplaatst door Esther
  Precies een dag voor moederdag mijn mooie armband binnen! Een armband met twee moedermelkcomponentjes waar de namen van mijn kinderen op gegraveerd staan. En van allebei de geboortesteentjes eraan vast. Zo staat één sieraad, dus symbool voor allebei mijn kinderen.
 • Geplaatst door Evelien
  Mijn prachtige ring ontvangen. 3dunne ringetjes bij elkaar. Waardevolle herinnering van een bijzondere tijd. Erg blij mee hij is prachtig
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door

Ervaringen van anderen

 • 21-10-2020 - Hoi Carolien,

  Vandaag heb ik samen met mijn man een super...  lees meer
 • 19-10-2020 - Wat een prachtige ring ontving ik afgelopen weekend van je....  lees meer
 • 13-10-2020 - Ik kwam gezellig langs in de molen en al snel...  lees meer
berichten lezen en plaatsen
© 2014 - 2020 Moedersmooiste Sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel