Ik houd van simpele sieraden die kloppen, ontwerpen die harmonie en rust uitstralen en er intelligent uitzien. Een sieraad is perfect als er niets meer is wat ik weg zou kunnen laten.

'Schoonheid is de beleving van het object die de ervaring van genoegen, betekenis, bevestiging of goedheid veroorzaakt. Dit leidt tot gevoelens van aantrekking en emotioneel welzijn.'

De sieraden die ik maak zijn niet zomaar sieraden. Het zijn beladen sieraden met een sterk persoonlijk verhaal. Dat maakt het bijzonder en geeft het een reden om altijd bij je te dragen. Omdat zo'n sieraad dus een leven lang mee moet gaan is de look ook erg belangrijk. Je wil iets bijzonders maar ook iets wat je lang mooi blijft vinden.

Deze collectie is daar speciaal op ontworpen. Sterke, krachtige vormen die je periode als jonge, voedende moeder met zich mee dragen. In de mooiste materialen uitgevoerd zodat je ze dagelijks kunt dragen.
 

 • The Greatest #1 Gold
  The Greatest #1 Gold

  Een knipoogje naar vervlogen tijden. Een echte vintage moedermelkring van massief 14 karaat goud. De ring is 1.5 mm breed, het melkcomponent is 6 mm en de antieke balletjes zijn 3 mm groot.
  Vrouwelijk, verhalend, karaktervol en…

  € 499,90
 • Lucy #1 Gold
  Lucy #1 Gold

  Een prachtige, bijzondere, organische ring van goud met kleine balletjes aan weerszijden. Het melkcomponent is 8 mm groot. De ring zelf is 2 mm dik en hamerslag afgewerkt.
  De ring wordt gegraveerd aan de binnenzijde.

  € 899,90
 • Calla #1 Gold
  Calla #1 Gold

  Perfect uit het midden. In een vrouwelijk sierjasje van puur goud zit een bolle steen van moedermelk. De ring eromheen is ook rond en geeft een zacht karakter aan de hanger. De diameter is 2 centimeter. Hier blijf je naar kijken.…

  € 475,00
 • Annemoon #1 Gold
  Annemoon #1 Gold

  Een royale bol van goud met jouw melk prijkt op deze 14 karaats gouden ring. De ring zelf is 1.5 mm breed en kan gegraveerd worden.

  De bol met melk is 6 mm groot en extra zwaar uitgevoerd.

  € 499,90
 • Anthurium Oorhanger #1 Gold
  Anthurium Oorhanger #1 Gold

  Een dynamisch lijnenspel van massief goud. De cirkels lopen drie dimensionaal om de oor heen. De melkcomponenten zijn gespiegeld zodat het totaal symetrisch oogt. De melkcomponenten zijn 5 mm en de dikte van de gouden lijnen is…

  € 999,90
 • Camelia #1 Gold
  Camelia #1 Gold

  Een klassiek ovaal met moedermelk. Strak, minimalistisch en zacht van vorm. De moedermelk bepaald het grootste gedeelte van het ontwerp. Ze zit in een 14 karaakts gouden component en de ring kunnen we aan de binnenzijde graveren.…

  € 524,90
 • Camelia Oorsieraden #1 Gold
  Camelia Oorsieraden #1 Gold

  Sierlijke, vrouwelijke oorhangers die jouw gezicht omlijsten. Drie geboortestenen in bolle slijpsels gaan richting de ronde oorhaak die op zichzelf al een sieraad is.
  Alles wordt van massief 14 karaats goud gemaakt. De moedermelk…

  € 999,90
 • Amel #1 Gold
  Amel #1 Gold

  Een solide hart met moedermelk die je een levenlang bij je draagt.
  Het hart is 12 millimeter groot en voelt lekker zwaar aan. Het zit gefixeerd aan een massief gouden ketting waardoor je nooit een sluiting aan de voorzijde…

  € 549,00
 • Venus #1 Gold
  Venus #1 Gold

  Een lief klein hartje met strakke omlijsting in puur, 14 karaats massief goud. Jouw moedermelk zit in het hartje van 7 millimeter.
  Ze is vast gezet in het midden van een strak, soepelvallend collier van eveneens massief 14 karaats…

  € 324,90
 • Aer #1 Gold
  Aer #1 Gold

  Een solide, luxe en uitgesproken hart met moedermelk. Het is een hanger uit één stuk waar op een intelligente manier de ketting doorheen loopt. Hierdoor ontstaat eenheid en een krachtige, simpele vorm wat een zekere tijdloosheid…

  € 499,90

Stoplicht

 • Groen: yes, je kunt je bestelling plaatsen en rekenen op 8-10 weken levertijd
 • Oranje: je mag bestellen en komt op onze wachtlijst. We sturen je een email als we gaan beginnen en dan duurt het 8-10 weken.
 • Rood: helaas wij zitten helemaal vol. Hou de website in de gaten om je bestelling te kunnen plaatsen.
© 2014 - 2021 Moedersmooiste Sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel