Momenteel is er geen ruimte meer voor maatwerk en afspraken helaas. Langkomen kan op dit moment niet.

Je kunt gemakkelijk een afspraak in mijn agenda boeken.
Zilveren sieraden kun je alleen online bestellen. Hier kun je geen afspraak maken voor in de molen.

De gouden sieraden zijn in de molen te zien. Hierop kunnen we ook variaties bedenken en tot een volledig nieuw ontwerp komen. Ik werk in een karaktervolle molen in Schiedam. Extra leuk dus!

Boek hieronder met de knop een afspraak zodat we samen kunnen sparren over het mooiste, het meest tijdloze en duurzame gouden moedermelksieraad wat volledig aansluit bij jouw wensen.

Bezoekadres
Molen de Nieuwe Palmboom (er staat een groot bord bij de juiste ingang)
Noordvest 34
3111 PH Schiedam

Openingstijden vrijdags 10-17 uur.


Jouw verhaal
Ik luister goed naar jouw wensen en vertaal dat daarna in een haalbaar ontwerp. Ik neem je budget vanzelfsprekend mee in het plan. Misschien komt er wel iets heel anders uit dan je in gedachten had. Iets wat nog veel meer bij jou past en waarvan je niet wist dat dat mogelijk was.

Er is een mooie collectie edelstenen om uit te kiezen. Ik kan meteen je ringmaat of lengte van de ketting opnemen en de melk kun je hier laten.

Er is een greep uit de online-collectie hier te zien en passen. Ook een deel niet omdat sieraden direct opgestuurd worden naar klanten. We hebben dus niet van alle foto's die online staan de modellen in de molen.

Als je je keuze gemaakt hebt, mail ik je een offerte met de prijs.Als je sieraad zo helemaal naar wens is kun je thuis de factuur betalen en dan gaan we beginnen.

 

Saskia: 'Omdat ik niet precies wist wat ik wilde had ik een afspraak gemaakt. Erg vriendelijk geholpen. Ze dacht echt mee naar opties die bij mij passen. Uiteindelijk gekozen voor een stapelring, die net iets anders was dan ik op de website had gezien. Levering kwam eerder dan verwacht. Erg blij mee!'


 


 

Stoplicht

  • Groen: yes, je kunt je bestelling plaatsen en rekenen op 8-10 weken levertijd
  • Oranje: je mag bestellen en komt op onze wachtlijst. We sturen je een email als we gaan beginnen en dan duurt het 8-10 weken.
  • Rood: helaas wij zitten helemaal vol. Hou de website in de gaten om je bestelling te kunnen plaatsen.
© 2014 - 2021 Moedersmooiste Sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel