Relaxed bestellen, alles wordt geregeld:

Kies het sieraad naar keuze in de webshop en vul al je gegevens in.

Betalen gaat via Ideal, Bancontact, creditcard of Paypal.

Ontvang daarna van mij een verzendkitje voor je moedermelk. Hier zit in:

-een buisje met schroefdop voor de melk. Een eetlepel is voldoende voor 1 sieraad
-een etiket waar je je naam en ordernummer op schrijft, deze plak je op de melk
-een gefrankeerde retourenvelop met ons adres erop. Zo stuur je alles terug. (Ik betaal de verzendkosten voor klanten binnen Nederland. Belgische klanten frankeren we zelf hun melk-zending)

Je hoeft dus alleen maar de melk in het buisje te doen en naar de brievenbus te lopen!
De melk mag vers zijn, uit de vriezer komen en mag ook al wat ouder zijn. Voor de verwerking ervan maakt dat geen verschil.


Ik stuur een bevestigingsmail als de melk is aangekomen zodat je weet dat alles in orde is. Als de betaling en melk allebei door jou  verzonden en voldaan zijn, kan ik aan de slag.

De levertijd is 7-8 weken (ongeveer). Soms duurt het wat langer, als er iets besteld moet worden voor jouw sieraad.
Ik verstuur de sieraden met track 'n trace code en ze worden verzekerd verstuurd. Melk en haarlokjes worden niet meegestuurd.


Kies uit slagletters (indien mogelijk) of een machinale gravure voor jouw sieraad. 

 

 

 

 

 

 


Neem per mail contact op als er bijzonderheden zijn met betrekking tot een sieraad. Er is heel veel mogelijk. Ik vind het leuk om mee te denken om tot een passend sieraad te komen wat bij jou past. Hou bij compleet nieuwe ontwerpen wel rekening met extra ontwikkelingskosten.

 


 

EEN HAARLOKJE TOEVOEGEN

Plak een mooi plukje netjes met een plakbandje op een papiertje en vouw deze dicht. We sturen een gripzakje mee met een sticker voor je naam en ordernummer. Daar kun je het papiertje met haarlokje netjes in versturen.


Het maken van jouw sieraad duurt ongeveer 7-8 weken. Als je zelf een ontwerp hebt aangeleverd kan het ook iets langer duren in verband met het bestellen van de grondstoffen (edelstenen, goud en dergelijke). 

Ik werk met vloeibare stoffen dus ieder sieraad heeft weer een andere 'tekening' van de witte melk. Daardoor komt elk stuk er weer anders uit te zien. De foto's op de site zijn dus voorbeelden.  Slagletters geven een ander effect dan een traditionele, machinale gravure. Het oogt stoerder, speelser en ambachtelijker. Bij sieraden waar slagletters niet mogelijk zijn, wordt een gravure gezet.

Bewaar altijd zelf nog wat moedermelk in je vriezer. Mocht er nog iets aangepast moeten worden, of voor een reparatie in de toekomst. Je hebt 6 maanden garantie op een moedermelksieraad.
Er wordt geen geld terug gegeven op de gepersonaliseerde sieraden met melk.
Ook niet als er geen moedermelk meer bewaard is en het sieraad moet worden aangepast.

​Ik garandeer: 100% massief edelmetaal, dichtgesoldeerde en op maat gemaakte ringen, strakke gravures, melk die mooi wit blijft. Verder: de mogelijkheid om zelf je sieraad te ontwerpen. Het ouderwetse vak edelsmeden wordt met moderne technieken gecombineerd. 

Kom langs om advies te krijgen zodat je zeker weet dat het sieraad wat je voor het leven gaat dragen ook echt bij jou past. Ik maak sinds 2013 moedermelksieraden dus ik weet goed wat er mogelijk is en wat mooi staat. Er is een hoop te zien in de karaktervolle molen waar ik werk. Boek een afspraak door op onderstaande button te klikken. Koffie staat klaar!

DO 10-17 uur
VRIJ 12-20 uur
ZON 12-17 uur (om de week)

Molen de nieuwe Palmboom Noordvest 34, 3111 PH Schiedam

DIPLOMA'S 

 

    

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gastenboek

  • 16-03-2020 - Ik ben heel erg blij met mijn mooie hanger, het...  lees meer
  • 07-03-2020 - Super blij met mijn bestelde ketting, heel erg netjes en...  lees meer
  • 06-03-2020 - Wat een mooi persoonlijk sieraad. Ik ben er super blij...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2020 Moedersmooiste Sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel