bestellen en verzenden

 

Relaxed bestellen, alles wordt geregeld:

Kies het sieraad naar keuze in de webshop en vul al je gegevens in.

Betalen gaat via Ideal, Bancontact, creditcard of Paypal.

Ontvang van mij een verzendkitje voor je moedermelk. Hier zit in:

-een buisje met schroefdop voor de melk. Een eetlepel is voldoende voor 1 sieraad
-een etiket waar je je naam en ordernummer op schrijft, deze plak je op de melk
-een gefrankeerde retourenvelop met ons adres erop. Zo stuur je alles terug. (Ik betaal de verzendkosten voor klanten binnen Nederland. Belgische klanten frankeren we zelf hun melk-zending)

Je hoeft dus alleen maar de melk in het buisje te doen en naar de brievenbus te lopen!
 


Ik stuur een bevestigingsmail als de melk is aangekomen zodat je weet dat alles in orde is. Als de betaling en melk allebei door jou  verzonden en voldaan zijn, kan ik aan de slag. De levertijd is, afhankelijk van het sieraad, 3 tot 6 weken. 


Kies uit slagletters (indien mogelijk) of een machinale gravure voor jouw sieraad. 

 

 

 

 

 

 


Neem per mail contact op als er bijzonderheden zijn met betrekking tot een sieraad. Er is heel veel mogelijk. Ik vind het leuk om mee te denken om tot een passend sieraad te komen wat bij jou past. Hou bij compleet nieuwe ontwerpen wel rekening met extra ontwikkelingskosten.

 


EEN RING

Je kunt de maat van een ring simpel zelf opmeten door een goed passende ring op een lineaal te leggen. Meet nauwkeurig het aantal millimeters van de binnenkant van de ring op.

 

Lukt dat niet of doe je dat liever niet zelf? Verstuur een lekker passende ring mee voor de juiste maat, die sturen we weer mee terug. Als je je maat zelf weet is dat natuurlijk ook prima. Mocht geen van beide lukken, dan kunnen we een setje ringmaten naar je opsturen.

EEN PLUKJE HAAR

Plak een mooi plukje netjes met een plakbandje op een papiertje en vouw deze dicht. We sturen een gripzakje mee met een sticker voor je naam en ordernummer. Daar kun je het papiertje met haarlokje netjes in versturen.


Het maken van jouw sieraad duurt ongeveer 3 tot 6  weken. Het hangt af van welk sieraad er gekozen is, of het druk is en of het sieraad uit meerdere lagen wordt opgebouwd, hoe lang het duurt. Als je zelf een ontwerp hebt aangeleverd kan het ook iets langer duren in verband met het bestellen van de grondstoffen (edelstenen, goud en dergelijke). 

Ik werk met vloeibare stoffen dus ieder sieraad heeft weer een andere 'tekening' van de witte melk. Daardoor komt elk stuk er weer anders uit te zien. De foto's op de site zijn dus voorbeelden.  Slagletters geven een ander effect dan een traditionele, machinale gravure. Het oogt stoerder, speelser en ambachtelijker. Bij sieraden waar slagletters niet mogelijk zijn, wordt een gravure gezet.

​Ik garandeer: 100% massief edelmetaal, dichtgesoldeerde en op maat gemaakte ringen, strakke gravures, melk die mooi blijft. Verder: de mogelijkheid om zelf je sieraad te ontwerpen. Het ouderwetse vak edelsmeden wordt met moderne technieken gecombineerd. 

DIPLOMA'S 

 

    

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

© 2014 - 2018 Moedersmooiste Sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel