Bestellen en verzenden

 


BESTELLEN:

Kies het sieraad naar keuze in de webshop en vul al je gegevens in.

Betalen gaat via Ideal, Bancontact, creditcard of Paypal.

VERSTUREN VAN DE MELK:

Hoeveel? 1 eetlepel of 10 milliliter (mag vers of uit de diepvries).

Waar gaat de melk in? 

Een borstvoedingszakje, diepvrieszakje, Ikeazakje, spuitjes, een ballon, flesje, lenzendoosjes. Als het maar goed wordt afgesloten en door de brievenbus past (3,2 centimeter maximaal).

Doe er altijd een tweede zakje omheen voor de zekerheid.  Vergeet je naam en ordernummer niet toe te voegen. Verstuur het in een luchtkussen-envelop met 2 of 3 postzegels naar:

Moedersmooiste Sieraden
Vlaardingerdijk 91
3117 EE Schiedam

Ik stuur een bevestigingsmail als de melk is aangekomen zodat je weet dat alles in orde is. Als de betaling en melk allebei door jou  verzonden en voldaan zijn, kan ik aan de slag. De levertijd is, afhankelijk van het sieraad, 3 tot 6 weken. 

 

 

 

 

 

 

 


Neem per mail contact op als er bijzonderheden zijn met betrekking tot een sieraad. Er is heel veel mogelijk. Ik vind het leuk om mee te denken om tot een passend sieraad te komen wat bij jou past. Hou bij compleet nieuwe ontwerpen wel rekening met extra ontwikkelingskosten.

 


EEN RING

Je kunt de maat van een ring simpel zelf opmeten door een goed passende ring op een lineaal te leggen. Meet nauwkeurig het aantal millimeters van de binnenkant van de ring op.

 

Lukt dat niet of doe je dat liever niet zelf? Verstuur een lekker passende ring mee voor de juiste maat, die sturen we weer mee terug. Als je je maat zelf weet is dat natuurlijk ook prima. Mocht geen van beide lukken, dan kunnen we een setje ringmaten naar je opsturen.

EEN PLUKJE HAAR

Plak een mooi plukje netjes met een plakbandje op een papiertje en vouw deze dicht. Hou dit goed apart van de melk voor middel van een plastic zakje. Er mag geen melk bij komen.


Het maken van jouw sieraad duurt ongeveer 3 tot 6  weken. Het hangt af van welk sieraad er gekozen is, of het druk is en of het sieraad uit meerdere lagen wordt opgebouwd, hoe lang het duurt. Als je zelf een ontwerp hebt aangeleverd kan het ook iets langer duren in verband met het bestellen van de grondstoffen (edelstenen, goud en dergelijke). 

Ik werk met vloeibare stoffen dus ieder sieraad heeft weer een andere 'tekening' van de witte melk. Daardoor komt elk stuk er weer anders uit te zien. De foto's op de site zijn dus voorbeelden.  Slagletters geven een ander effect dan een traditionele, machinale gravure. Het oogt stoerder, speelser en ambachtelijker. Bij sieraden waar slagletters niet mogelijk zijn, wordt een gravure gezet.

Let op, waarschuwing: er zijn intussen veel verschillende plekken waar je je melk kunt laten verwerken maar waar hobby-materialen gebruikt worden en de 'edel'metalen onderdelen uit Azie komen. Bedenk, om teleurstellingen te voorkomen, door wie je dit éénmalige persoonlijke sieraad laat maken, watvoor apparatuur en of er wel diploma's er aan te pas komen. Het zou jammer zijn als er geen melk meer is wanneer je tot de ontdekking komt dat men niet wist wat men deed.

​Ik garandeer: 100% massief edelmetaal, dichtgesoldeerde en op maat gemaakte ringen, strakke gravures, melk die mooi blijft. Verder: de mogelijkheid om zelf je sieraad te ontwerpen. Het ouderwetse vak edelsmeden wordt met moderne technieken gecombineerd. 

DIPLOMA'S 

 

    

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

© 2014 - 2018 Moedersmooiste Sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel