Wat een prachtig vak heb ik! Hier iets meer over hoe ik hier ben gekomen:

Op de Vakschool voor Edelsmeden leerde ik in vier jaar de technieken voor dit mooie ambacht.

De techniek alleen was mij niet genoeg. Ik wilde mezelf verder ontwikkelen in vormgeving, inhoud en concept op gebied van toegepaste kunst. Dus na het halen van mijn diploma, begon ik op de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. 

Ik heb daar op verschillende manieren veel geleerd. De kunstacademie was soms een speeltuin, soms een labyrint. Mijn diploma Bachelor of Fine Arts haalde ik in 2012.

Na mijn studiejaren ging ik aan de slag in mijn atelier en vond veel voldoening in het smeden. Ik ontwierp sieraden met goud, zilver, parels en de meest bijzondere stenen.

Het was na de geboorte van mijn zoon Rein dat ik me voor het eerst begaf in de wereld van moeders, borstvoeding en babies. Ik zag het als een uitdaging om een paar mooie prototypes te ontwerpen met moedermelk. Sieraden met een herinnering. Sieraden met een goed verhaal. Maar bovenal stijlvolle, goede ontwerpen waar je mee gezien wilt worden. Ook al weet men niets van dat verhaal.

Het ging meteen als een lopend vuurtje en het was leuk om mezelf de afgelopen jaren te mogen ontwikkelen als goudsmid en ondernemer. Sinds 2014 maak ik tientallen kettingen, ringen en oorhangers per week. Mijn klanten weten goed wat ze willen. Daar ben ik blij mee want het is altijd een uitdaging, technisch en creatief, om iets te maken wat ze bedoelen.

Een goed ontwerp heeft geen reclame nodig. Je kunt op verschillende plekken tegenwoordig je melk laten verwerken. Maar op verschillende plekken krijg je gegarandeerd ook een andere kwaliteit.

Klopt het ontwerp van het sieraad, is jouw wens om de periode van borstvoeding te blijven herinneren sterk en heb je een goed gevoel bij mij? Ga dan voor een sieraad wat écht bij je past. Handgemaakt op maat, precies zoals jij het wilt en met een mooie gravure erin. Want het leven is te kort voor cheap bijouterie. En de aard van zo'n sieraad veel te kostbaar om na een paar weken in de keukenla te belanden omdat het stuk of niet mooi meer is.

Ik snap dat je niet dagelijks zoiets jezelf cadeau doet, dat het best een uitgave kan zijn. Denk er daarom rustig over na. Mail als je vragen hebt of wellicht een variatie in je hoofd hebt op iets wat je gezien hebt. Ik denk graag met je mee. Een moedermelksieraad laat je maar 1 keer maken, ga dus voor iets wat klopt!

Kom gezellig langs om vanalles te zien en passen. Mijn werkplek zit in een oude molen in Schiedam. Extra leuk dus. Kindjes zijn van harte welkom!
DO 10-17 uur
VRIJ 12-21 uur
ZON 12-17 uur
Molen de Nieuwe Palmboom Noordvest 34, 3111 PH Schiedam

:

Alle vragen via de email of whatsapp beantwoord ik met liefde. Ik hoop iets moois voor je te mogen maken. Want of je nou lang of kort gevoed hebt, al deze power mama's verdienen een medaille voor deze bijzondere prestatie in ons leven!

Liefs Carolien.

 

Gastenboek

  • 16-03-2020 - Ik ben heel erg blij met mijn mooie hanger, het...  lees meer
  • 07-03-2020 - Super blij met mijn bestelde ketting, heel erg netjes en...  lees meer
  • 06-03-2020 - Wat een mooi persoonlijk sieraad. Ik ben er super blij...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2020 Moedersmooiste Sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel