bestellen en verzenden

In de maanden juli & augustus zijn de levertijden langer: 6 tot 8 weken. Dit in verband met onze vakantie. Bestelling mogen geplaatst worden. De melk verzendkitjes worden verstuurd.  Waar we normaal altijd dezelfde dag een bevesting mailen als wij jouw melk hebben ontvangen, is dit in de zomervakantie twee keer per week. Dankjewel voor je begrip!

Een bestelling plaatsen via de website van Moedersmooiste Sieraden is eenvoudig, snel en vertrouwd. Wij doen onze uiterste best om er voor te zorgen dat onze website voor iedereen te bedienen is, mocht je toch vragen hebben over het bestelproces, dan kun je altijd contact met ons opnemen via de mail of app.

Whatsappen kan tot 21 uur op (0031)611392964

 

Hieronder staat in korte stappen uitgelegd hoe je kunt bestellen.

Stap 1 -  Je kiest een sieraad en geeft daarbij je voorkeuren aan zoals kleur, geboortesteen, tekst voor de gravure enzovoorts. Je plaatst het in je winkelwagen, het product wordt dan aan uw bestelling toegevoegd. Je rond dan de bestelling af en kiest een betaalmethode. Dit zijn Ideal, Bancontact, creditcard, Paypal of vooruitbetalen.

Stap 2 - Wanneer je je bestelling afrond, kom je op de "Gegevens"-pagina. Hier kun je de gegevens invoeren die wij nodig hebben voor de afwikkeling van je bestelling. In het opmerkingenveld kun je je ringmaat aangeven of andere specificaties met betrekking tot de bestelling. Als je een passetje ringmaten wilt ontvangen van ons, geef je dat hier aan.

Stap 3 - Dan bevestig je de bestelling en algemene voorwaarden en kom je in de beveiligde betaalomgeving van jouw keuze.

Stap 4 - Het enige wat je nu nog moet doen is de melk versturen. 
 

 

Relaxed bestellen, alles wordt geregeld:

Nadat de bestelling is geplaatst en de betaling is voldaan, ontvang jij een verzendkitje voor je moedermelk. Hier zit in:

-een buisje met schroefdop voor de melk. Een eetlepel melk is voldoende voor 1 sieraad.
-een lekvrije sealbag met een etiket waar je je naam en ordernummer op schrijft. Hier gaat het buisje melk in.
-een gefrankeerde retourenvelop met ons adres erop. Zo stuur je alles terug. Wij betalen hiervoor alle verzendkosten.

Je hoeft dus alleen maar de melk in het buisje te doen en naar de brievenbus te lopen!​

Het is niet mogelijk de melk te komen brengen of sieraden af te halen. Melk wordt niet terug gestuurd. 

 

 

 

 

 

 

 


Neem per mail contact op als er bijzonderheden zijn met betrekking tot een sieraad. Er is heel veel mogelijk. Ik vind het leuk om mee te denken om tot een passend sieraad te komen wat bij jou past. Hou bij compleet nieuwe ontwerpen wel rekening met extra ontwikkelingskosten.

 


EEN RING

Je kunt de maat van een ring simpel zelf opmeten door een goed passende ring op een lineaal te leggen. Meet nauwkeurig het aantal millimeters van de binnenkant van de ring op.

 

 

Lukt dat niet of doe je dat liever niet zelf? Verstuur een lekker passende ring mee voor de juiste maat, die sturen we weer mee terug. Als je je maat zelf weet is dat natuurlijk ook prima. Mocht geen van beide lukken, dan kunnen we een setje ringmaten naar je opsturen. In dat geval eerst graag de bestelling doen via de webshop, je kunt dan in het opmerkingenveld aangeven dat je een passetje wenst te ontvangen voor de maat. We sturen die dan naar je op.

 

EEN HAARLOKJE LATEN VERWERKEN

Plak een mooi plukje netjes met een plakbandje op een papiertje en vouw deze dicht. We sturen een gripzakje met sticker toe waar je met de naam en ordernummer het haarlokje netjes naar ons op kunt sturen.


Het maken van jouw sieraad duurt ongeveer 3 tot 6  weken. Het hangt af van welk sieraad er gekozen is of het lekker snel af is of wat langer duurt.  Als je zelf een nieuw ontwerp hebt gekozen kan het ook iets langer duren in verband met het bestellen van de grondstoffen (edelstenen, goud en dergelijke). 

Ik werk met vloeibare stoffen dus ieder sieraad heeft weer een andere 'tekening' van de witte melk. Daardoor komt elk stuk er weer anders uit te zien. De foto's op de site zijn dus voorbeelden.  Slagletters geven een ander effect dan een traditionele, machinale gravure. Het oogt stoerder, speelser en ambachtelijker. Bij sieraden waar slagletters niet mogelijk zijn, wordt een gravure gezet.

​Ik garandeer: 100% massief edelmetaal, dichtgesoldeerde en op maat gemaakte ringen, strakke gravures, melk die mooi blijft. Verder: de mogelijkheid om zelf je sieraad te ontwerpen. Het eeuwenoude vak edelsmeden wordt met moderne technieken gecombineerd. 

DIPLOMA'S 

 

    

 

 


 

 

 

  • Moedersmooiste Sieradem
© 2014 - 2018 Moedersmooiste Sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel